You are here
Home > Opinii > Prima alocare generoasă de fonduri a noii Administrații Bogdan pentru sport: 750.000 lei

Prima alocare generoasă de fonduri a noii Administrații Bogdan pentru sport: 750.000 lei

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Deși, Planul lui Bogdan nu are ca prioritate sportul, noi încă refuzăm să credem că în Maramureș SPORTUL  va fi o fata morgana, că va fi văduvit de fonduri bugetare alocate de noua Administrație Bogdan, instalată la Palatul Administrativ după alegerile locale.

Deocamdată, realitatea este aceasta: echipa de fotbal de Liga 2, ACS Fotbal Comuna Recea va primi partea de finanțare care i-a fost alocată pentru acest an (800.000 lei), dacă nu i-a fost deja alocată, și cea mai noua alocare pentru sport arată că aleșii județeni au votat alocarea sumei de 750.000 lei pentru sport: 550.000 lei pentru premierea echipei de rugby CSM Știința Baia Mare – campioană națională, și 200.000 lei pentru premierea celor mai buni sportivi ai Maramureșului, într-un clasament întocmit de DJTS Maramureș, clasament pe care noi continuăm să-l contestăm!

Pentru PUHOIUL de bani care-l încasează angajații DJTS Maramureș într-un an de zile, clasamentul întocmit de această Direcție (care nu are absolut nici o utilitate publică), este singurul lucru care-l fac pentru sport, și acesta greoi și contestat! Față de anul trecut când batjocura la adresa sportivilor maramureșeni a întrecut orice limită, anul acesta au hotărât să cearnă sporturile olimpice de cele neolimpice. În opinia noastră acest (pseudo)clasament nu are nici o relevanță, dar pentru cei interesați îl puteți găsi acesând linkul: CLASAMENT SPORTIVI MARAMUREȘ 2020  

În orice caz, până la proba contrarie, felicitări Administrației Ionel Bogdan pentru inițiativă!

Ionel Bogdan 

Consiliul Județean încurajează performanța și, în acest sens, anul acesta am alocat peste 400 000 de lei pentru premierea celor care ne-au reprezentat cu cinste județul la concursurile școlare și la competițiile sportive.

Au primit premii în bani 345 de elevi și 211 profesori care s-au ocupat de pregătirea acestora, precum și 35 de sportivi, 20 de antrenori şi cinci echipe sportive din judeţ care s-au impus la competițiile naționale și internaționale.
Din păcate, din cauza măsurilor impuse de pandemie, nu putem să ne bucurăm împreună de această premiere, dar fiecare elev și profesor a primit premiul în bani prin intermediul școlilor, iar sportivii și antrenorii au fost programați să ridice premiile astfel încât să fie respectate toate regulile de protecție sanitară.
Felicitări tuturor celor care ne reprezintă județul cu mândrie și mult succes la concursurile și competițiile viitoare!
Vom rămâne alături de ei și îi vom susține în continuare.”
 
SURSA: pagina personală de facebook Ionel Bogdan

Lasă un răspuns

Top