You are here
Home > Alte sporturi > PREMIERĂ Bine ai venit în lumea sportului, ACADEMICA RECEA!!!

PREMIERĂ Bine ai venit în lumea sportului, ACADEMICA RECEA!!!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Un NOU club sportiv își face apariția în peIsajul sportului maramureșean! După aventura numită ACS FOTBAL COMUNA RECEA, care a reușit performanța de a avea cel mai bun atac din Liga 2 și care a dat gogheterul competiției, înaintea altor fotbaliști cu nume din liga secundă, reușind „performanța” de a retrogada, iar mai apoi desființa, iată că autoritățile locale din Recea nu cedează. 

După investițțile masive în infrastructura de sport efectuate de Primăria Recea și Consiliul Local Recea, oamenii gospodari ai comunei, consilierii locali și primarul comunei Recea au ajuns la concluzia că Recea are nevoie de sport. Zilele acestea a luat ființă cel mai nou club sportiv din Maramureș, ACADEMICA RECEA!!! Noul club sportiv s-a constituit ca un club de drept public, Primăriei Recea revenindu-i sarcina de a se ocupa de bunul mers al nou înființatei ACADEMICA RECEA. A fost ales un Consiliu de Administrație format din 7 membrii, iar funcția de președinte i-a fost acordată lui VALER GIURGIU, fostul fotbalist de la Baia Mare și Recea! Nou club urmează să obțină CIS-ul și să funcționeze la capacitate în perioada imediat următoare!

Clubul va avea mai multe dispiline sportive: fotbal, handbal, rugby, înot, tenis, gimnastică și oină! Când am oferit exemplul comunei Recea tuturor edililor din Maramureș nu am greșit! Fiecare sat aparținator al comunei are baze sportive unde cetățenii își pot petrece timpul liber făcând sport, iar din vara aceasta infrastructura sportivă a comunei se va îmbogăți cu Baza sportivă de tip I, care se va da în funcțiune în luna august, și cu Bazinul de înot didactic, care se va inaugura în luna iulie! Bugetul pentru sport pentru anul 2022, aprobat de Consiliul Local Recea este de 110.000 lei!

Începând din toamnă, echipa de fotbal ACADEMICA RECEA își dorește să evolueze în LIGA 4 și să atace din primul an promovarea în LIGA3! În același timp, se vor constitui și celelalte echipe ale clubului pe disciplinele clubului prevăzute în Statut! Iată că, la Recea se sună adunarea, iar ACADEMICA RECEA trebuie luată în serios. Având exepriența ACS Fotbal Comuna Recea în spate, noul club al Primăriei din Recea se înscrie, încă de pe acum, ca favorite la promovarea în Liga 3, în viitoarea ediției a Campionatului din Liga 4, patronată de AJF Maramureș!

Parcă lucrurile se mișcă în domeniul sportului la Recea, de la demisia ex-viceprimarului….Știți voi care…

La mulți ani și Bine ai venit în lumea sportului ACADEMICA RECEA!!!

Lasă un răspuns

Top