You are here
Home > Uncategorized > OLD BOYS SPORT TEAM BAIA MARE aniversează 10 ani de activitate sportivă!

OLD BOYS SPORT TEAM BAIA MARE aniversează 10 ani de activitate sportivă!

 

 

 

 

 

SPORT TEAM ANIVERSARE 10 ANI DE ACTIVITATE SPORTIVĂ!
 
Duminica 6 martie 2022, la Restaurantul Carpați din Baia Mare, echipa de fotbal old boys, Sport Team Baia Mare a sărbătorit 10 ani de la înființarea acestui club.Fiind luna Mărțișorului și sărbătoarea femeii, jucătorii și-au invitat la eveniment și soțiile sau prietenele.
 
În deschidere, președintele clubului, Ioan Marchiș a cerut să se țină un moment de reculegere In Memoriam Alexandru Bela,  arbitrul care a fost alaturi de echipa Sport Team, prin arbitrarea unui număr de 129 meciuri din cele 164 disputate în cei zece ani de activitate sportivă.
 
A urmat felicitarea de ziua lor a tuturor femeilor prezente la aniversare, fiindu-le oferite câte o floare, prin secretarul clubului Edy Costin și jucătorul Bogdan Țentea.
 
În continuare au fost premiați nouă jucători care au activat zece la echipă, încă de la înființarea acesteia precum și jucătorii care sunt și ei de cinci ani la echipă.
 
Ioan Marchis a primit din partea echipei, o distincție pentru întreaga activitate în calitate de președinte, antrenor și jucător, iar Alin Gavrilă, de asemenea pentru loialitatea și perseverența de care a dat dovadă în calitate de fost președinte timp de patru ani și de jucător activ la echipă.
 
Tot o distincție a primit și vicepreședintele Bogdan Trif, pentru sprijinul financiar anual acordat echipei.
 
Au fost premiați și cei mai buni jucători ai echipei în cei zece ani de activitate, astfel:cel mai bun jucător Rareș Pop-Popescu, golgheter Bogdan Bîrle, precum și cei trei portari Darius Mihuț, Edy Costin și Dănuț Triff, precum și cei mai buni jucători în anul 2021, astfel:Cristian Bărbos, Bogdan Bîrle, Rareș Pop-Popescu, Darius Mihuț, Daniel Luputi și Vasile Terec.
 
S-au mai acordat diplome pentru garderobierul echipei, Vasile Terec, firmei de spălătorie administrată de Marian Sabadâș, fotografului-editor Călin Bud și celor mai noi jucători la echipă.
 
Pentru promptitudine și obiectivitate, în prezentarea activităţilor sportive, clubul a acordat câte o diplomă mass-mediei locale, respectiv:Graiul Maramureșului, Baia Mare Sport, Știri vasiledale.ro și Tl+ Baia Mare.
 
Atmosfera a fost întreținută de formația de muzica populară condusă de Marian Sarmași, solistă Bianca Jarda.
 
La multi ani, SPORT TEAM BAIA MARE!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Top