You are here
Home > Fotbal > POHTA CE-A POHTIT-O Miriuță: 2-0 la pauză, 4-1 la final! Minaur Baia Mare – CSC Sânmartin 4-1 (2-0)! AMR 3 etape!

POHTA CE-A POHTIT-O Miriuță: 2-0 la pauză, 4-1 la final! Minaur Baia Mare – CSC Sânmartin 4-1 (2-0)! AMR 3 etape!

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

„Vreau și eu să conduc cu 1-0, 2-0 la pauză!” spunea Vasile Miriuță imediat după finalul partidei cu SCM Zalău. Iată că pohta i s-a împlinit și sâmbătă 10 aprilie 2021, Minaur Baia Mare a învins CSC Sânmartin cu 4-1, după ce la pauză avea 2-0! 

De această dată, elevii antrenați de Vasile Miriuță au intrat foarte bine în meci și au început asaltul spre poarta adversă încă din primele minute ale partidei. În primul 11 trimis în teren de principalul Vasile Miriuță au intrat nu mai puțin decât 5 jucători noi, față de partida cu SCM Zalău. Au fost titulari și au jucat foarte bine: Ciprian Duruș, Vasile Pop, Denis Matei, Adrian Zaluschi și Alexandru Pop.

Scorul a fost deschis în min.4 de Mircea Donca cu un șut din 8 m direct în vinclu porții apărată de Beke: 1-0! Adrian Zaluschi încearcă și el poarta lui Beke din lovitură liberă de la 25 m, dar portarul bihorean este la post (min.25). După numai 3 minute, Alexandru Pop, angajat foarte bine în careu de Mircea Donca, trimite în plasa laterală a porții adverse.  Vasile Pop caută și el golul, dar șutul său de la 16 m este prins de portarul Beke (min.30). În min. 34 Vasile Pop centrează perfect din partea dreaptă a atacului băimărean, pentru Alexandru Pop care înscrie cu capul din colțul careului de 6 m: 2-0! 

După pauza liniștită pe care o visa Vasile Miriuță, în min. 64, tânărul Alexandru Core înscrie cu capul, după o lovitură de colț executată de Mircea Donca de pe partea stângă: 3-0 (foto)! Două minute mai târziu Hațiegan își trece și el numele pe lista marcatorilor aducând scorul la 4-0, după o cursă  senzațională de 40 m pe flancul stâng, a lui Ofrim, care a centrat în fața porții (min.66). Oaspeții înscriu golul de onoare prin Florin Pop cu un șut plasat în stanga portarului Gudea,  din interiorul careului de 16 m: 4-1!

Cu această victorie, Minaur Baia Mare rămâne lider în C10 și își continuă cursa spre barajul de promovare în Liga 2! O cursă în care au mai rămas 3 echipe cu șanse reale la baraj: Minaur Baia Mare, SCM Zalău și Club Atletic Oradea. Etapa viitoare, elevii antrenați de Vasile Miriuță vor juca în deplasare la Gloria Bistrița, echipă care a pierdut greu la Zalău! Minaur are nevoie de o nouă victorie pentru a sta la mâna ei la câștigarea seriei, iar băimărenii au demostrat că sunt pe un trend ascendent, cu moralul bun și cu un antrenor care îi conduce de pe marginea terenului spre poarta adversă.

MINAUR BAIA MARE – CSC SÂNMARTIN 4-1 (2-0)

Stadion Municipal „Viorel Mateianu” Baia Mare

Au marcat: Mircea Donca (min.4), Alexandru Pop (min.34), Alexandru Core (min.64), Andrei Hațiegan (min.66) respectiv Florin Pop (min.73)

Arbitrii: Dragoș Nicolae Lunca (Cluj Napoca) – centru; Paul Bogdan Pojar (Cluj Napoca), Robert Mrers (Cluj Napoca) – asistenți.

Observatori FRF: Ivan Toma (Bistrița), Sergiu Neichi (Satu Mare)

Minaur Baia Mare: Alexandru Gudea – Ciprian Duruș, Alexandru Core, Bogdan Matei (73 Răzvan Lupu), Krisztian Szekely, Vasile Pop (66 Șerban Tîrlă), Mircea Donca, Denis Matei (46 Andrei Ofrim), Bogdan Minteuan, Adrian Zaluschi (73 Bogdan Melinte), Alexandru Pop (62 Andrei Hațiegan). Rezerve neutilizate: Karoly Fila – Valer Giurgiu, Adrian Popa, Claudiu Vereș. Antrenori: Vasile Miriuță (principal), Vlad Ungureanu (secund), Vlad Țăran (preparator fizic).

CSC Sânmartin: Eduard Beke – Florin Pop, Denis Dardai, David Lupșe, Patric Andras (60 Răzvan Pop), Erik Tiponut (52 Raul Baciu), Alexandru Sorian, Darius Sfârlea, Marian Arsene, Raul Ember, Paul Suciu. Rezerve neutilizate: Adrian Barabas – Dacian Ban, Mădălin Popa. Antrenor principal: Cosmin Bodea.

Sursa foto: CS Minaur fotbal

Vasile Miriuță – antrenor principal Minaur Baia Mare, declarații după meci:

Cosmin Bodea – antrenor principal CSC Sânmartin, declarații după meci:

Lasă un răspuns

Top