You are here
Home > Alte sporturi > ORIENTARE Finiș în proba de sprint Campionatul Mondial de Orientare Masters

ORIENTARE Finiș în proba de sprint Campionatul Mondial de Orientare Masters

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Finiș în proba de sprint Campionatul Mondial de Orientare Masters 

Campionatul Mondial de Orientare Maters găzduit de Kosice – Slovacia revine în actualitate cu finalele probei de sprint din cea de-a doua zi de concurs.

Potrivit informațiile furnizate de cei doi oficiali ai Clubului Sportiv Maratin Rivulus Dominarum, Nagy Conrad – președintele de club în speță Miron Pop – din postura de competitor, Samir Pop (categoria 45 de ani) a reușit să se claseze pe poziția 38 în timp ce Mircea Pop (categoria 65 de ani) a terminat pe locul 50.

Datorită unor probleme medicale Relu Tămaș reprezentantul Clubului Sportiv Spria Baia Sprie a fost nevoit să abandoneze cursa.

Pentru cei 2734 de sportivi prezenți la startul acestei ediții a Campionatului Mondial de Orientare Masters, urmează o zi de pauză, urmând ca marți 15 august să aibă loc calificările pentru probele de pădure.

Miercuri 16 august este programată proba de medie distanță, iar vineri 18 august cea de lungă distanță.

În paralel cu Campionatul Mondial, în cadrul concursului international, Slovacia Karst Cup, în proba de sprint, Miron Pop (categoria Open) a reușit să se claseze pe poziția a șasea, Ioana Pop (categoria 21 de ani) pe locul 16 iar Maria Pop (la aceiași categorie) pe locul 23.

Începând de marți și până vineri 18 august Slovacia Karst Cup programează etapele cu numerele 3,4 și 5, la final cumulându-se rezeultatele din cele cinci zile de concurs.

Lasă un răspuns

Top