You are here
Home > Alte sporturi > ORIENTARE Rezultate meritorii pentru orientariștii maramureșeni

ORIENTARE Rezultate meritorii pentru orientariștii maramureșeni

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Rezultate meritorii pentru orientariștii maramureșeni

Campionatul Mondial de Orientare Masters găzduit de Kosice (al doilea oraș ca mărime din Slovacia) a programat etapa de medie distanță.

Cei doi reprezentanți ai Clubului Sportiv Maratin Rivulus Dominarum Baia Mare, au reușit în calificări timpi care să le permită accederea în finala A respectiv finala B.

Mircea Pop (categoria 65 ani) a obținut locul 14 poziție ce i-a permis calificarea în finala A în timp ce Samir Pop (categoria 45 de ani cu locul 32 acontat a întregit tabloul finale B. Relu Tămaș legitimate la Clubul Sportiv Spria Baia Sprie a încheiat calificările pe poziția 11 asigurându-și un loc în finala A.

În finala A, la categoria sa Mircea Pop a încheiat pe poziția 26 dintr-un total de 160 de concurenți, Relu Tămaș pe locul 30 din 170 de participanți iar Samir Pop pe poziția 78 din 122 de participanți la categoria (45 de ani).

În cadrul concursului paralel desfășurat la Kosice, Slovacia Karst Cup, cei trei componenți ai Clubului Sportiv Maratin Rivulus Dominarum, au reușit să încheie probele de lungă distanță între primii 24. Miron Pop (categoria Open) locul 8, Ioana Pop (categoria 21 de ani) locul 19 iar Maria Pop (categoria 21 de ani) poziția 24.

În proba de medie distanță cei trei au încheiat proba între primii 20. Miron Pop și Maria Pop pe pozițiile a 11 în timp ce Ioana Pop s-a clasat a 16-a.

Pentru sportivii coordonați de Nagy Conrad urmează o zi de pauză urmând ca vineri 18 august să aibă loc finalele probei de lungă distanță în speță etapa a cincea de la Slovacia Karst Cup.

Lasă un răspuns

Top