You are here
Home > Opinii > OPINII Ștefan Gavriluți a luat (pînă la urmă) doi de 10! Pe adresa de prelungire a delegării la CSN „Lascăr Pană”! Mulțumim Eduard Novak!

OPINII Ștefan Gavriluți a luat (pînă la urmă) doi de 10! Pe adresa de prelungire a delegării la CSN „Lascăr Pană”! Mulțumim Eduard Novak!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster

Ceea ce era de așteptat să se întâmple, s-a întâmplat! În disprețul nostru, al tuturor, celor care am arătat nepotismul de la vârful CJ Maramureș, în ciuda faptului că Ștefan Gavriluți a plecat cu coada între picioare de la Primăia Leordina, cu un minus grosolan în gestiune (conform noii administrații de acolo) se pare că NAȘUL Ionel Bogdan și-a făcut (încă o dată) datoria față de finuțul Gavriluți jr. 

După numirea pe repede înainte din decembrie 2020, după prelungirea detașării în luna iunie 2021 și după examenul ratat de la Ministerul Tineretului și Sportului, iată că Eduard Novak a dat dispoziție și a semnat Ordinul de prelungire a detasării mareului director adjunct de la Complexul Sportiv Național „Lascăr Pană” din Baia Mare, pentru încă 6 luni, cu salar (bineînțeles) superior, încasat de la Consiliul Județean Maramureș!

Asta, dacă nu care cumva se va organiza un nou concurs pentru postul de director adjunct, rămas vacant la instituția condusă de Sorin Andrei. De altfel, proaspătul și, în același timp, vechiul DELEGAT, e aproape convins că între 8-10 martie 2022 se va organiza un nou concurs la Ministerul Tineretului și Sportului!

Îi transmitem Dl. ministru Eduard Novak rugămintea noastră fierbinte ca ministerul pe care îl păstorește cu mândrie să organizeze concurs până va reuși Ștefan Gavriluți să-l treacă. Nu obligatoriu cu 10 (ZECE), dar măcar notă de trecere să primească, să-i împlinească voia și visul lui Ionel Bogdan de a-l vedea pe ex-primarul din Leordina aranjat cu un post călduț la CSN „Lascăr Pană” din Baia Mare!

Până atunci, Ștefan Gavriluți ne face în ciudă: are 2 (DOI) de 10….pe adresa de prelungire a sa la conducerea CSN „Lascăr Pană”!

Mulțumi Eduard Novak, stimă și apreciere Ionel Bogdan!!!

Lasă un răspuns

Top