You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > O STARE DE SPIRIT FC Prietenia continuă tradiția la Ocna Șugatag!

O STARE DE SPIRIT FC Prietenia continuă tradiția la Ocna Șugatag!

 

 

 

 

 

O stare de spirit!
FC Prietenia continua traditia la Ocna Sugatag!

Echipa de fotbal FC Prietenia Baia Mare a efectuat tradiționalul cantonament de iarnă la gazdele noastre bune de la Salina Ocna Lugatag. Acțiunea a fost una reusită, cu reprize combinate de relaxare, recuperare și mult fotbal.

Lotul FC Prietenia care a făcut deplasarea a cuprins jucătorii: Bran Claudiu, Oșianu Călin, Gherghel Florin, Lazăr Dan, Buciu Victor, Alin Petrovan, Ștefan Sarca, Gîta Dan, Petre Koniycska, Hotya Cosmin, Fodor Lucian,Piroska Attila, Alexandru Bud, Lang Hardtmuth,Radu Bogdan, Erno Koniycska, Zorel Rus,
Adrian Bogdan, Opriș Florin, Viorel Costin si Gut Ioan.

Ne-am pregătit la munte și aer curat, cu multă zăpadă, noul nostru sezon competițional. Vor fi evenimente organizate în Baia Mare și vom onora invitațiile primite!

Nu îi uităm și pe cei care ne-au facut sezonul plăcut. Pe lângă cei de la Salina, mulțumim pentru accesul la bazele sportive Primăriei Ocna Șugatag și lui Stavăr Burlibașa.

Au fost zile frumoase la Ocna în care am depănat multe amintiri! Oameni precum Tamaș Coteț – Tomită, Adi Deac, Bela Alexandru, Doru Samoilă și, în special, Octavian Cioltea – Bunicu sunt OAMENI care vor rămâne mereu în sufletele și gândurile noastre! Octavian Cioltea, a fost sufletul care ne-a ținut pe toți uniți, prieteni din cele mai diverse medii sociale și profesionale! Celor care nu mai sunt alături de noi, Dumnezeu să le dea odihna vesnică!

Cu respect,
FC Prietenia Baia Mare

Lasă un răspuns

Top