You are here
Home > Fotbal > Casa Liga 1 > LIGA 1 Băimăreanul Florin Achim a semnat cu FCSB până în vară!

LIGA 1 Băimăreanul Florin Achim a semnat cu FCSB până în vară!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Băimăreanul FLORIN ACHIM a semnat cu FCSB un contract valabil până în vară. Sătul de gafele fundașului drept de la vicecampioana României, Gigi Becali a hotărât să-l înregimenteze, de urgență, pe Florin Achim, băimăreanul care a activat ultima oară pentru Academica Clinceni, și de care s-a despărțit în luna decembrie, din cauza problemelor financiare existente la echipa aflată pe ultimul loc în Liga 1.

„L-am luat, gata! Păi, ce să fac? Să primim iar autogol? Stai, tată, să luăm un înlocuitor, să vadă și Crețu că are presiune. Îl aveam pe Haruț, dar l-am dat ca să se impună la Botoșani. Poate să joace și Ovidiu Popescu fundaș dreapta ca să nu ne mai dăm autogol. Achim poate să joace începând de meciul următor (nr. cu Chindia acasă) a declarat Gigi Becali la Digi Sport, citat de Gazeta Sporturilor.

Florin Achim a fost foarte aproape de a semna în această iarnă cu Gaz Metan Mediaș, dar din cauza problemelor financiare de la formația lui Ilie Poenaru, transferul nu s-a mai materializat, băimăreanul ajungând, începând de ieri, sub comanda lui Toni Petrea, la FCSB.

Sursa foto: gsp.ro

Florin Achim a evoluat pentru FC Baia Mare și FC Maramureș, în perioada 2009-2013, pentru care a strâns 60 de meciuri și a înscris de 3 ori. După Baia Mare, Florin Achim a mai evoluat pentru Astra Ploiești, Săgeata Năvodari, „U” Cluj, Hapoel Petah Tikva (Israel), Bregalnica (Macedonia), Hapoel Nir Ramat (Israel), Olimpia Satu Mare și Academica Clinceni.

Florin Achim a fost prezent și la ultima ediție de fotbal în sală a Cupei Top Trade desfășurată în decembrie 2019, înainte de pandemie.

Multă baftă, Florin Achim!

Sursa foto: emm.ro

Lasă un răspuns

Top