You are here
Home > Fotbal > MINAUR surclasează CSM Satu Mare într-un meci fără istoric! Donca gol spectaculos de la 50 m!

MINAUR surclasează CSM Satu Mare într-un meci fără istoric! Donca gol spectaculos de la 50 m!

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

După 3 meciuri în deplasare disputate în 10 zile și doar 2 puncte strânse, Minaur Baia Mare a revenit în propriul fief cu o victorie concludentă: 4-0 (3-0). este adevărat că adversarii, CSM Satu Mare antrenată de celebrul Zoltan Ritli, au venit după o pauză în pregătiri cauzată de cazurile pozitive de COVID 19 de la echipă și nu au putut ține piept echipei lui Dorin Toma, care a dominat meciul de la un capăt la altul.

Scorul a fost deschis repede de Serediuc care a reluat spectaculos cu capul în plasă o centrare excelentă a lui Duruș de pe partea dreaptă a atacului băimărean: 1-0. În min. 15 am asistat la un eurogol înscris de Donca de la 50 m, care l-a văzut ieșit pe portarul oaspeților Oșan, la marginea careului de 16 m: 2-0. Nu este prima încercare a lui Donca de a înscie asemenea gol, de această dată încercarea lui având un final fericit. Până la pauză băimărenii mai înscriu odată prin același Serediuc care trimite printre picioarele lui Oșan, la o fază în care Minteuan a croșetat 4 apărători adverși înainte de a-l servi ca la carte pe atacantul băimărean; 3-0! După pauză, în min. 58 Zete este angajat foarte bine de Hațiegan în careul advers și urcă scorul la 4-0, cu un șut pe lângă portarul Oșan ieșit în întâmpinare. Băimărenii au mai avut ocazii de a se desprinde, cele mai clare și mari ocazii avându-le Hațiegan, un tânar atacant de perspectivă.

Cu acestă victorie, Minaur Baia Mare î

ncheie turul de campionat pe poziția secundă a clasamentului, după ce a condus cea mai mare parte a turului în vârful clasamentului. Etapa viitoare (prima a returului) Minaur Baia Mare va întâlni, tot pe teren propriu, Progresul Șomcuta Mare.

Dorin Toma – antrenor principal Minaur Baia Mare:

„Echipa e în obiectiv, dar ne dorim mult mai mult!”

Mircea Donca – Minaur Baia Mare:

„Sunt bucuros că mi-a ieșit un gol frumos!”

Zoltan Ritli – antrenor principal CSM Satu Mare:

„Baia Mare are cea mai bună echipă!”

Minaur Baia Mare – CSM Satu Mare  4-0 (3-0)

Au marcat: Serediuc (min.4, 27), Donca (min.15) și Zete (min.58)

Cartonașe galbene: Cosmin Berindea/Călin Vădan, Cătălin Cadar

Arbitri: Dragoș Nicolae Lunca (Cluj Napoca) – centru; Csaba Antal (Cluj-Napoca), Dragoș Daniel Popa (Băișoara – Cluj) – asistenți

Observatori FRF: Ștefan Galovits (Oradea), Daniel Cioloboc (Târgu Mureș)

Minaur Baia Mare: Karoly Fila – Ciprian Duruș, Jean Prunescu, Andrei Tînc, Răzvan Lupu, Cosmin Berindea, Mircea Donca, Andrei Ofrim, Bogdan Minteuan, Vasile Pop, Sebastian Serediuc. Au mai jucat: Ionuț Măhălean, Iuliu Hațieganu, Andrei Zete, Valer Giurgiu și Mark Parnău. Rezerve neutilizate: Eduard Juhasz. Antrenor: Dorin Toma.

CSM Satu Mare: Daniel Oșan – Călin Vădan, Mihai Mureșan, Raul Ritli, Flaviu Ionescu, Vasile Chițaș, Istvan Svarczkopf, Kevin Barth, Rareș Nylvan, Martin Jakab, Cătălin Cadar. Au mai jucat: Luca Tincău, Bogdan Nylian, Illeș Daniel, Marian Zima, Angelo Simon. Rezerve neutilizate: Mark Nyfki, Denis Batin, Denis Baior, Ioan Băbuș. Antrenor: Zoltan Ritli

Lasă un răspuns

Top