You are here
Home > Opinii > MARE CONCURS Astăzi ia sfârșit interimatul la conducerea CSN „Lascăr Pană” din Baia Mare! Ștefan Gavriluți în pole position pentru postul de director adjunct!

MARE CONCURS Astăzi ia sfârșit interimatul la conducerea CSN „Lascăr Pană” din Baia Mare! Ștefan Gavriluți în pole position pentru postul de director adjunct!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

După luni de zile de interimat la conducerea Complexului Sportiv Național „Lascăr Pană” din Baia Mare, astăzi are loc (în sfârșit) concursul pentru ocuparea postului de director adjuct. BaiaMare Sport a semnalat și demonstrat că interimatul pe această funcție nu a fost altceva decât o numire PUR POLITICĂ, făcută în graba mare pe finalul mandatului Guvernului condus anul trecut de ex-liberalul Ludovic Orban, prin semnătura ministrului Tineretului și Sportului de atunci Ionuț Stroe, la călduroasa „recomandare” a Excelenței Sale Ionel Bogdan președintele Consiliului Județean Maramureș, proaspăt ales în funcție după alegerile de anul trecut.

În acest fel, ex-primarul din Leordina a fost „recompensat” pentru „glorioasa” înfrângere din alegerile locale când a pierdut fotoliul de primar, după patru mandate! Noua administrație din Leordina spune că Ștefan Gavriluți a plecat de la Primărie cu o lipsă grosolană în gestiune, adică vreo 182.154,78 lei. Viitorul, și totodată, vechiul director adjunct de la CSN „Lascăr Pană” din Baia Mare neagă vehement acest lucru, și spune că toate bunurile care i se impută că ar lipsi din Primărie, se găsesc la fața locului. Ba mai mult, Ștefan Gavriluți spune că a fost un primar foarte performant și că a plecat din Primărie, lăsând în conturi 2 milioane de euro, pentru proiectele accesate de Domnia Sa pentru binele comunal!

Poate, Ștefan Gavriluți este SUPERCOMPETENT și are capacitatea de a atrage fonduri și este potrivit pentru acest post…Doar că numirea sa s-a făcut exclusiv politic iar alegătorii au fost mințiți, din nou! După ce a fost delegat de la Consiliul Județean Maramureș, unde ocupa funcția de CONSILIER la biroul vicepreședintelui CJ (îmi vine să râd!!!), iar în luna iunie i-a fost prelungită delegarea, iată că începând de astăzi putem să fim fericiți că vom avea (în sfârșit) director adjunct la CSN „Lascăr Pană”! Și aceasta vine la „pachet” cu suma de de 1.320.000 lei alocată de MTS pentru lucrările de reabilitare și modernizare de la Bazinul descoperit!!! Avem confirmarea oficială, din partea MTS, că astăzi va avea loc concursul:

Având în vedere solicitarea dumneavoastră, înregistrată la Minsiterul Tineretului și Sportului cu nr. 13994/01.11.2021, transmisă electronic, vă transmitem următoarele: 

Pentru ocuparea postului de conducere vacant de director adjunct grad II, la Comlexul Sportiv Național Lascăr Pană din Baia Mare, se organizează concurs de recrutare pentru data de 24.11.2021. 
 
Anunțul concursului pentru ocuparea postului de conducere vacant de director adjunct grad II a fost publicat în Monitorul Oficial, partea III, nr. 1090/29.10.2021, Ziarul Jurnalul din data de 29.10.2021, pe site-ul Ministerului Tineretului și Sportului, la rubrica carieră și afișat la avizierul instituției, conform prevederilor H.G. nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare. 
 
Totodată, vă facem precizarea că la data prezentei funcția publică de conducere vacantă de director executiv grad II al D.J.S.T. Maramureș este ocupată prin exercitare temporară de către doamna Rus Alina Monica, inspector clasa I, grad profesional superior, pe o perioadă de 6 luni, până la 12.03.2022, conform prevederilor art. 510, alin. (1^1) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare. 
 
Pentru anul 2021, Comlexul Sportiv Național Lascăr Pană din Baia Mare a beneficiat de 1.320.000 lei de la bugetul de stat pentru lucrări de reabilitare și modernizare la Bazinul de înot descoperit. ”
 
Așadar, lucrurile la CSN „Lacăr Pană” din Baia Mare merg înspre BINE! Vom avea director adjunct, și vrem să fim primii care îl felicită călduros pe Ștefan Gavriluți, îi dorim mult succes și deschidere și transparență față de BaiaMare Sport! Oficial, cariera sa politică a luat sfârșit!!!

Lasă un răspuns

Top