You are here
Home > Rugby > Liga Națională de Rugby > LIGA NAȚIONALĂ DE RUGBY Nugzar Gelashvili al șaselea georgian din lotul zimbrilor

LIGA NAȚIONALĂ DE RUGBY Nugzar Gelashvili al șaselea georgian din lotul zimbrilor

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Nugzar Gelashvili al șaselea georgian din lotul zimbrilor

Pentru a doua parte a acestei stagiuni, una extrem de importantă ținând cont de actuala configurație a clasamentului Ligii Naționale de Rugby, conducerea C.S.M.Știința Baia Mare a optat pentru aducerea pentru o perioadă de 5 ani a unui jucător cu multiple valențe, ce poate juca atât în linia a două cât și ca aripă de grămadă (numerele 6 și 7).

Cel de-al șaselea georgian din lotul orchestrat de Eugen Apjok – Paul Rusu este Nugzar Gelashvili un înaintaș de (1,91 m – 105 kg). Născut pe data de 2 octombrie 2002 la Khashuri un oraș situat în Shida Kartli, estul Georgiei, și care a fost oficial atestat documentar încă din 1693 (însă locuit din epoca de piatră), ultima achiziție a zimbrilor băimăreni a început rugby-ul la vârsta de 15 ani fiind legitimat la Rugby Club Legion Khashuri, sub comanda celor doi antrenori Arsen Giorgadze – David Stefanov. De la vârsta de 16 ani și până în prezent a evoluat sub culorile clubului de primă ligă Rugby Club Locomotive Tbilisi (un club semiprofesionist de rugby înființat în urmă cu 59 de ani, în anul 1964).

Lasă un răspuns

Top