You are here
Home > Volei > VOLEI Studenții băimăreni poposesc la Malul Mării

VOLEI Studenții băimăreni poposesc la Malul Mării

 

 

 

 

 

Alin Botioc 

Studenții băimăreni poposesc la Malul Mării

La final de săptămână sunt programate meciurile din cea de-a treia fază a Diviziei A de volei masculin. După un 3-1 (13-25, 25-15, 25-21, 25-21) repurtat pe propriul teren, în meciul doi pentru locurile 7-8, Clubul Sportiv Știința Explorări Baia Mare va poposi pe Malul Mării pentru confruntarea cu C.S.M.Constanța.
 
În duelul pentru locurile 5-6 Sport Club Municipal Zalău va primi replica Clubului Sportiv Rapid București, în timp ce în partea superioară a clasamentului locurile 1-4 sunt programate jocurile 3 și 4. În lupta pentru titlul național C.S.A.Steaua București (ultima oară cîștigătoare a titlului național în 1990) va juca acasă C.S.M.Arcada Galați (campioana ultimelor patru titluri naționale).
 
Duelul pentru locurile 3-4 propune confruntările din capitală dintre C.S.Dinamo București (deținătoare a ultimului titlu național în urmă cu 27 de ani) va primi vizita formației Sport Club Municipal Universitatea Craiova. Conform altgoritmului în caz de egalitate, al victoriilor, pe data de 13 mai se vor juca meciurile 5 pentru formațiile angrenate în lupta pentru podium respectiv meciul trei pentru cele din grupele valorice 5-6 și 7-8.
 
 
 
 

Lasă un răspuns

Top