You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 Un nou capitol începe sub comanda lui Ciprian Danciu! Minaur Baia Mare s-a reunit cu aproape tot lotul înnoit!

LIGA 3 Un nou capitol începe sub comanda lui Ciprian Danciu! Minaur Baia Mare s-a reunit cu aproape tot lotul înnoit!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster  

Un nou capitol începe sub comanda lui Ciprian Danciu! Minaur Baia Mare s-a reunit cu aproape tot lotul înnoit!

Luni 3 iulie Minaur Baia Mare s-a reunit în vederea participării în noul sezon competițional din Liga 3, după retrogradarea din eșalonul secund. Ciprian Danciu a revenit sub Dealul Florilor la Baia Mare și va încerca să formeze o nouă echipă, neavând în obiectiv promovarea în Liga 2 din primul sezon. 

Dezamăgirea lăsată de retrogradarea în Liga 3, după numai un sezon pe cea de-a doua scenă fotbalistică a țării a lăsat urme adânci. După numeroasele discuții legate de bugetul avut de echipă în Liga 2, salariile unor jucători sau ale directorului tehnic Vasile Miriuță, bugetul echipei a fost substanțial subțiat, iar în acest sezon Ciprian Danciu va încerca să se bazeze, în mare parte, de jucători autohtoni, cu sete de afirmare în numele culorilor galben-albastre!

Față de lotul stabilit inițial, la antrenamente s-au aflat și jucători aflați în probe. Luna trecută sub comanda lui Ciprian Danciu, Minaur Baia Mare a organizat un trial la care au fost prezenți jucători care activează în județul Maramureș. Minaur Baia Mare se va pregăti pe plan local, până în 19 iulie când este programat cantonamentul de la Ocna Șugatag din perioada 19.07-29.07.2023. Vizita medicală se va efectua în următoarele zile, urmând ca programul partidelor de verificare să fie stabilit și anunțat ulterior de clubul băimărean.

Lotul echipei Minaur Baia Mare prezent la reunire:

Portari: Raul Băilă, Emanuel Breban

Fundași: David Simion, Marius Potcoavă, Raul Gavrău, Ionuț Pisuc, Raul Gherman, Ionuț Ilieș

Mijlocași: Calvin Candea, Cristian Raicu, Ivan Urvanțev, Erik Piroșka, Richard Cin, Mario Leș

Atacanți: Fedor Buciuta, Darius Gherman, Sebastian Hidigan

Staff: Ciprian Danciu (antrenor principal), Alin Bota (antrenor portari), Ciprian Duruș (preparator fizic), Laura Mureșan (asistent medical), Bogdan Șomcutean (maseur)

În perioada următoare lotul va fi completați și cu alți fotbaliști care vor veni la echipă.

 

Sursa: CS Minaur Baia Mare fotbal

One thought on “LIGA 3 Un nou capitol începe sub comanda lui Ciprian Danciu! Minaur Baia Mare s-a reunit cu aproape tot lotul înnoit!

  1. O echipä intineritä, complectatä cu jucätori din zonä ,o conceptie de joc solidä insotitä de disciplinä tacticä care sä punä in evidentä calitätile jucätorilor reprezintä unica garantie a succesului .
    Investitia in jucätori tineri,” curati”, dornici de afirmare a dat intotdeauna rezultate. Rämineti pe aceastä linie.
    Cu stimä Dorel Cupsa

Lasă un răspuns

Top