You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 Tensiuni la Minaur Baia Mare! Pleacă Florin Achim? Sau e tras Ciprian Danciu pe linie moartă?

LIGA 3 Tensiuni la Minaur Baia Mare! Pleacă Florin Achim? Sau e tras Ciprian Danciu pe linie moartă?

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

LIGA 3 Tensiuni la Minaur Baia Mare! Pleacă Florin Achim? Sau e tras Ciprian Danciu pe linie moartă?

Minaur Baia Mare a câștigat fără drept de apel partida cu Sănătatea Cluj, în etapa a 5-a a play-off-ului din seria a 10-a din Liga 3, scor 4-2, după ce băimărenii a fost conduși în două rânduri, 1-0 și 2-1, iar la scorul de 3-2 pentru Minaur portarul nostru Breban a apărat un penalty! Cu această victorie, Minaur Baia Mare a mai urcat un loc în clasamntul play-off-ului din seria a 10-a ocupând locul 3. Într-un clasament al meciurilor exclusiv din play-off, elevii antrenați (încă) de Ciprian Danciu se află pe prima poziție, fără nici o înfrângere!

Doar că…

La finalul partidei de pe Stadionul Clujana cu Sănătatea Cluj, se pare că antrenorul băimărenilor, Ciprian Danciu a avut ceva de împărțit cu Florin Vulturar, celebrul impresar apropiat de Gigi Becali. Prezent (și el) la meci team-managerul Florin Achim a sărit între cei doi, care erau aproape de încăierare. Moment în care, antrenorul băimărenilor a trecut la injurii la adresa lui Florin Achim. În timp ce Florin Vulturar a abandonat conflictul părăsind zona, cei doi oficiali băimăreni au continuat disputa, și, din spusele lui Florin Achim, Ciprian Danciu ar fi proferat injurii la adresa lui, fapt peste care team-managerul băimărean este hotărât să nu treacă, să nu tolereze indisciplina, cu atât mai mult că vine din partea antrenorului principal al echipei.

Contactat, Florin Achim a confirmat cele relatate, și, începând de luni….ori Florin Achim părăsește clubul pe care îl conduce de patru luni, ori Ciprian Danciu nu va mai fi antrenorul echipei! Momentul bun în care trece echipa băimăreană, Iată, că momentul bun prin care trece Minaur Baia Mare este umbrit de acest episod, nedorit desigur! Rămâne de văzut ce se va întâmpla la echipa băimăreană începând de luni!

Lasă un răspuns

Top