You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 Joc bun, victorie clară și cocludentă! Minaur Baia Mare – Lotus Băile Felix 4-0 (2-0) VIDEO

LIGA 3 Joc bun, victorie clară și cocludentă! Minaur Baia Mare – Lotus Băile Felix 4-0 (2-0) VIDEO

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Prima etapă a play-off-ului din C10 a adus sub Dealul Florilor, ocupanta locului 4, Lotus Băile Felix, echipă învinsă la Sânmartin de Minaur Baia Mare cu 4-2, la reluarea sezonului de primăvară. Băimărenii și-au păstrat cele 3 puncte avans în fruntea clasamentului după ce au trecut de Lotus Băile Felix cu 4-0 (2-0), prin golurile înscrise de Gheorghe Gondiu (12, 18), Patrick Petre (66), Ciprian Stanciu (79).

Partida a fost la discreția băimărenilor care au prestat un joc bun, dinamic, în creștere față de etapele precedente, care ne dă speranțe pentru următoarele confruntări din barajele semifinale.

Meciul a început cu o ratare a lui Patrick Petre (6) când șutul său de la 25 m a trecut mult peste poarta bihoreană. Apoi intră în scenă Gheorghe Gondiu care realizează dubla, și primele goluri pentru Baia Mare. Prima dată în min.12 cu o frumoasă lovitură de cap după o centrare venită din lovitura liberă executată de Viorel Chinde de pe partea stangă: 1-0! Apoi, 6 minute mai târziu, în min. 18, urmăreșete o minge în adâncime la care ajunge primul portarul celor de la Lotus, Eduard Beke, a cărui degajare este blocată de atacantul băimărean, mingea îi revine și trimite în plasă dintr-un unghi destul de greu: 2-0! În min. 21 Gabriel Oiță trimite cu capul peste poartă după o centrare venită de pa partea stângă de la Mircea Donca. Oaspeții echilibrează jocul și au prima ocazie importantă în min. 37 când Ciocan șutează din interiorul careului dar Băilă respinge foarte bine. Mădălin Popa șutează direct pe poartă o lovitură liberă de la 28 m, același Băilă se remarcă și reține mingea în doi timpi (42). Oaspeții mai au o ocazie de gol în prima repriză când șutul lui Copil din colțul careului de 16 m este respins de Băilă cu piciorul (43).

După pauză, băimărenii joacă același joc plin de determinare, dar cei care au ocaziile de gol în debutul reprizei secunde sunt tot oaspeții. Mai întâi, Cosmin Sîrbu ratează incredibil din 8 m, singur cu Băilă trimite din voleu mult peste poartă (51). După numai un minut Meșter șutează foarte bine de la distanță, același Băilă scoate senzațional de sub bara transversală (51). Băimărenii reușesc să majoreze diferența la 3-0, la capătul unei acțiuni de mare finețe, Patrick Petre scapă singur pe poartă de la centrul terenului și lobează mingea în plasa porții lui Beke ieșit în întâmpinarea lui! Oaspeții caută golul de onoare, dar ratează prin Florin Pop care a trimis din careul de 16 m pe langă poartă (68). De partea cealaltă, Mircea Donca are golul în picioare dar șutul său senzațional lovește bara din dreapta poartarului Beke (76). Se face, până la urmă 4-0, Viorel Chinde îl servește perfect în careu pe Ciprian Satnciu, iar atacantul băimărean nu greșete ținta și închide tabela (79). Oaspeții mai ratează o dată prin ex-băimăreanul Cosmin Sîrbu, iar băimărenii, ratează la rândul lor glolul 5 prin Viorel Chinde care trimite cu capul alături.

Primul hop al play-off-ului a fost trecut cu bine de elevii lui Ciprian Daciu și așteaptă (din nou) vizita echipei CA Oradea din etapa viitoare, tot sub Dealul Florilor. O victorie a băimărenilor ar rezolva în mare parte calificarea la barajele seminifnale pentru promovarea în Liga 2!

Ciprian Danciu – antrenor principal Minaur Baia Mare, declarații după meci:

Gheorghe Ghiț – antrenor principal Lotus Băile Felix, declarații după meci:

MINAUR BAIA MARE – LOTUS BĂILE FELIX 4-0 (2-0)

Au înscris: Gheorghe Godiu (12,18), Patrick Petre (66), Ciprian Stanciu (79)

Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”

Spectatori: cca 700

Arbitri: Gabriel Mihuleac (Iași) – centru; Andrei Diaconu (Iași), Ionuț Melinte (Iași) – asistenți.

Observatori FRF: Adrian Voica (Bistrița), Costin Dan (Zalău).

MINAUR BAIA MARE: Raul Băilă (83 Emanuel Breban) – Cătălin Jucan, Gabriel Oiță, Răzvan Lazăr, David Simion, Ricky Gneba (77 Denis Matei), Mircea Donca, Viorel Chinde, Sergiu Ciocan (57 Alin Văsălie), Patrick Petre (77 Romario Rus), Gheorghe Gondiu (57 Ciprian Stanciu). Rezerve neutilizate: David Duțu – Antonio Lung, Christian Tand, Ciprian Duruș. Antrenori: Ciprian Danciu (principal), Ovidiu Mic (secund).

LOTUS BĂILE FELIX: Eduard Beke – Tamas Paubluszitig (81 Patric Andras), Cristian Oros, Alexandru Pintea, Marian Arsene, Cristian Copil (81 Noah Farcaș), Mădălin Popa (cpt), Patrick Blagea, Florin Pop, Ștefan Meșter (71 Aleandru Jurcuț), Sergiu Ciocan (34 Cosmin Sîrbu). Rezereve neutilizate: Roland Csapo – Denis Sala, Luca Tifra, Nogo Salif, Răzvan Creț. Antrenor: Gheorghe Ghiț (principal).

Sursa foto: CS Minaur fotbal

Lasă un răspuns

Top