You are here
Home > Alte sporturi > ALTE SPORTURI Patric Ilut „The Flying Boy” reușește din nou să pună numele Romaniei pe harta snowboardingului mondial!

ALTE SPORTURI Patric Ilut „The Flying Boy” reușește din nou să pună numele Romaniei pe harta snowboardingului mondial!

 

 

 

 

 

Radu Țolaș

Patric Iluț „The Flying Boy” reușește din nou să pună numele Romaniei pe harta snowboardingului mondial!

În intervalul 26.03-02.04 la Kaprun, s-a desfășurat Finala Circuitului Mondial World Rookie Tour. La acest eveniment au participat peste 90 de sportivi din 24 de țări , reprezentând „Crème de la Crème” în acest moment în snowboardingul mondial.

Printre ei s-a numărat și băimăreanul Patric Iluț în vârstă de 13 ani, sportiv legitimat la ACS EXtrem Rivulus din Baia Mare. Patric a reușit să obțină un impresionant loc 12 în finală, loc care îl califică automat pentru ediția următoare a Finalei World Rookie Tour – plus deschide două locuri noi pentru sportivii români pentru sezonul viitor al acestui circuit, rezultatul obținut de Patric ridicând rank-ul de țară!

Run-ul lui Patric – https://www.vibby.com/watch?vib=QJTqXZYa3 

World Rokie Tour este singurul circuit mondial oficial pentru tinerii sportivi practicanți de snowboarding slopestyle , în cadrul căruia nivelul de riding este cel mai înalt, cu atât mai mare performanta obținută de Patric.

Sezonul nu este nici pe departe încheiat pentru Patric, acesta urmând să participe la finala circuitului Valley Ralley , desfasurată în Austria, pe ghețarul HIntertux, la sfârșitul lunii aprilie.

Lasă un răspuns

Top