You are here
Home > Fotbal > Gică Barbu antrenor Unirea Dej: „Dacă au liniște financiară Baia Mare poate promova!”

Gică Barbu antrenor Unirea Dej: „Dacă au liniște financiară Baia Mare poate promova!”

Ioan R. Ster 

Minaur Baia mare a disputat, sâmbătă 10 august 2019, cel de-al șaptelea meci de pregătire din această vară, în compania ecipei Unirea Dej, echipă pe care elevii lui Dorin Toma și Vlad Ungureanu au învins-o la Dej, în prima partidă de verificare cu 5-0. Meciul s-a disputat pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu, iar Minaur Baia Mare s-a impus cu 3-0 (1-0), mai greu decât o arată scorul. Golurile au fost marcate de Brian Lemac (min.38), Slexandru Muscă (min.86) și David Simion (min.88). 

Este un lucru îmbucurător că cei doi atacanți, Brian Lemac și Alexandru Muscă au înscris, este de asemenea încurajator faptul că, din nou, echipa și-a creat numeroase faze de a înscrie, dar lipsa de luciditate în fața porții a făcut ca scorul să nu fie mai mare. Mai sunt aproximativ 2 săptămâni până la startul noului sezon din Liga3, un sezon la capătul căruia Minaur Baia Mare își dorește promovarea în al doilea eșalon fotbalistic al țării.

Gică Barbu, antrenorul echipei Unirea Deja este de părere că în actuala componență a seriei, Minaur Baia Mare este favorită la primul loc, iar dacă echipa va avea asigurată LINIȘTEA FINANCIARĂ, nu are cum să nu promoveze.

Gică Babru – antrenor Unirea Dej în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Meciul de azi a fost un meci destul de echilibrat, pe final noi am căzut fizic, ne lipsesc câțiva jucători importanți, cu experiență, și au intrat foarte mulți copii, juniori și atunci s-a făcut diferența clar pe final. În rest, era 1-0, am avut și noi ocaziile noastre, dar ei par mai puternici, mai solizi deocamdată. În momentul în care suntem toți cu Onicaș, cu Zaharia, foști jucători de Liga 1, o să arătăm clar altfel. Au fost anumite probleme, de aceea sunt meciurile astea să vedem ce probleme sunt, copiii încă sunt cruzi, la un moment dat au fost 7-8 juniori, care mai mult s-au antrenat la juniori nu la noi. Deci, sunt probleme, ne vom completa lotul, pentru că suntem foarte puțini, am avur 2-3 rezerve și ăia luați de la juniori. Din punctul meu de vedere Baia Mare este una dintre candidatele la promovare clar! Eu zic că nu are cum să nu fie în primele 2-3 echipe, și cu șansă, cu muncă au calitate, dacă au liniște financiară pot promova. Că nu prea văd cine, Recea par că au mai slăbit, nu mai sunt toți cei de anul trecut, și atunci cred că Baia Mare este una dintre candidate la promovare. În rest, nu știu cine ar mai putea să emită pretenții. Nu știu exact ce e la Șelimbăr sau poate Oradea, care au venit de la Luceafărul, cu ceva cea mai rămas de la Energeticianul, și ei pot emite pretenții, dar Baia Mare este o echipă care se bate la promovare! Oricine ar fi fost în serie contează mai puțin pentru noi, că tot trebuia să jucăm, au intrat și cele de Alba, mai bine într-un fel decât să mergem la Brașov,a mai rămas o deplasare lungă, la Odorhei, în rest sunt OK deplasările, până la urmă jucăm, noi nu avem aspirații foarte mari, am vrea să rămânem la jumătatea clasamentului, anul ăsta să avem o liniște, și cred că o vom avea cu jucătorii de experiență care i-am adus și au lipsit astăzi. Nu o să avem probleme mari, cum am avut anul trecut!”

Sursa foto: cjsport.ro

Lasă un răspuns

Top