You are here
Home > Fotbal > Liga 2 Casa pariurilor > FUZIUNEA SE FACE! Noua structură se va numi CLUB SPORTIV DE FOTBAL DACIA MARAMUREȘ!

FUZIUNEA SE FACE! Noua structură se va numi CLUB SPORTIV DE FOTBAL DACIA MARAMUREȘ!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Până la urmă mult așteptata fuziune dintre ACS Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare se face! Spuneam că este o chestiune de ore până noul club va primi certificatul cu denumirea de CLUB SPORTIV DE FOTBAL MARAMUREȘ! Se pare că această denumire nu a fost aprobată dintr-un motiv foarte simplu: Dan Hotico mai deține (încă) CS FC Maramureș, nici denumirea de CSF BAIA MARE MARAMUREȘ  nu a fost aprobată! Așadar, începând de ieri noua structură se va numi CLUB SPORTIV DE FOTBAL DACIA MARAMUREȘ!

Nu discutăm aici de tradiții, culori, pe care toată lumea le revendică, ci despre un proiect care să aducă performanță fotbalistică în Baia Mare, despre o echipă care să se bată de la egal la egal cu marile forțe din primele eșaloane fotbalistice. Am vrut un proiect viabil în fotbalul băimărean, iar el acum se naște, cu mari eforturi dar și piedici din toate părțile. Până la urmă această echipă de fotbal va fi a noastră a tuturor și va trebui susținută de toți iubitorii fotbalului din Maramureș! Să câștigăm noi Champions League cu acestă echipă, iar ambițiile și orgoliile vor dispărea….

În altă ordine de idei, la malul mării fuziunea dintre Viitorul și Farul Constanța a intrat în linie dreaptă, și speranțele ca CSF DACIA MARAMUREȘ să evolueze în eșalonul secund cresc. Vara fuziunilor nu se oprește la aceste două despre care am pomenit. Bomba vine de Clinceni, acolo unde echipa prim divizionară pregătește fuziunea cu Astra Giurgiu, echipă proaspăt retrogradată în Liga 2, rămasă fără echipă și susținere financiară. Clinceniul vine cu ehipa, iar Astra cu baza materială, noua structură urmând a se numi ACADEMICA ASTRA GIURGIU!

Este clar că avem o vară fierbinte care ne va ține în priză până înainte de starul sezonului competițional!

Lasă un răspuns

Top