You are here
Home > Fotbal > CLUBUL SPORTIV DE FOTBAL MARAMUREȘ va fi sprijinit financiar (și) de CL Recea! Pe Dorin Lucaci l-a întrebat cineva dacă este de acord? Suporterii vor avea membu în CA!

CLUBUL SPORTIV DE FOTBAL MARAMUREȘ va fi sprijinit financiar (și) de CL Recea! Pe Dorin Lucaci l-a întrebat cineva dacă este de acord? Suporterii vor avea membu în CA!

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Fuziunea mult discutată și așteptată dintre ACSF Comuna Recea și Minaur Baia Mare se află pe ultima sută de metri, iar noua structură CLUBUL SPORTIV DE FOTBAL MARAMUREȘ este, așa cum se spune în popor „în durerile facerii”!

După ce și-au dat acordul pentru înființarea noii structuri fotbalistice care să reprezinte județul cu cinste în fotbalul românesc, autoritățile locale și cele județene au planuri mari cu CSF MARAMUREȘ! Absolut tot ce scriam noi și anticipam, se întâmplă zilele acestea. Este o chestiune de ore până noua denumire va primi girul federal de la Casa Fotbalului, iar atunci actele vor putea fi semnate de toate părțile implicate. Rămâne să vedem ce se va întâmpla cu locul lăsat liber (sau nu) de Farul Constanța în Liga 2 sau dacă Astra Giurgiu va avea puterea de a se înscrie în eșalonul secund. De la Giurgiu nu vin vești chiar plăcute despre echipa de la malul Dunării. Ioan Nicolae este aproape de eliberare din închisoare, iar dinamoviștii îl așteaptă în Ștefan cel Mare ca pe Mesia. În proporție foarte mare există șansa ca Maramureșul să aibă echipă în Liga 2! 

Noul club va avea în componența Consiliului de Administrație 2 reprezentanți ai Consiliului Local Baia Mare, 2 reprezentanți ai Consiliului Județean Maramureș, 1 reprezentant al suporterilor băimăreni, 1 reprezentant din rândul mass-media și, probabil, 1 reprezentant al investitorilor privați! Conducerea tehnică a echipei va fi asigurată de Vasile Miriuță, care pare să agreeze funcția de director tehnic și Florin Fabian antrenor principal, cel care a lăsat o frumoasă impresie în Liga 2, un antrenor cu Licența Pro, iubit și apreciat deopotrivă de jucători și conducători. Șeful Centrului de Copii și Juniori (care va putea activa cu denumirea actuală) va fi numit Ciprian Danciu. Deci, se pun bazele unei echipe cu pretenții, care va putea activa și în Liga 1! Rămâne să vedem care vor fi și obiectivele în sezonul viitor! Săptămâna viitoare vor începe negocierile și cu jucătorii rămași la echipa din Recea, pentru a evolua pentu noul club CSF MARAMUREȘ!

ACSF Comuna Recea a depus dosarul pentru finanțarea echipei din bugetul alocat sportului din Maramureș pe anul 2021 de CJ Maramureș și există premise ca salariile restante să fie plătite.

Surpriza mare vine din știrea care a făcut oculul țării, că CL Recea va finanța și ea noua structură sportivă, desigur, într-o mică măsură, pe lângă finanțarea care va fi asigurată de CL Baia Mare, CJ Maramureș și mediul privat! 

Am și eu o întrebare: „Pe Dorin Lucaci l-a întrebat cineva dacă este de acord”???? Nu de alta, dar parcă se plângea pe la colțuri și în Consiliul Local că echipa nu este a comunei ci a lui Gherasim, ca atare, așa a venit și ….„lauda” că a oprit finanțarea echipei de Liga 2, imediat ce a pus mâna pe ciolan!

 

One thought on “CLUBUL SPORTIV DE FOTBAL MARAMUREȘ va fi sprijinit financiar (și) de CL Recea! Pe Dorin Lucaci l-a întrebat cineva dacă este de acord? Suporterii vor avea membu în CA!

  1. de finantarea de la Recea nu mai pot suporterii, ce sa finanteze aia? o cutie de scobitori? Echipa va juca la Baia Mare, cand se va face ceva in privinta stadionului?

Lasă un răspuns

Top