You are here
Home > Fotbal > Feminin > FOTBAL FEMININ Scandalul continuă, TAVI DRAGOMIR și-a înaintat demisia din funcția de antrenor al echipei!

FOTBAL FEMININ Scandalul continuă, TAVI DRAGOMIR și-a înaintat demisia din funcția de antrenor al echipei!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster  

Scandalul continuă la ACS Fotbal Feminin Baia Mare! După ce, la etapa de duminică, în partida cu Ladies Tg. Mureș, băimărenii nu au fost capabili să asigure asistența medicală, fără de care nu se poate da drumul la partidă, iată că amatorismul continuă în tabăra ehipei de fotbal feminin a Municipiului Baia Mare.

Octavian  Dragomir și-a înaintat demisia din funcția de antrenor principal al echipei, din cauza incompatibilității cu noua conducere a clubului. În loc să-și toarne cenușă în cap pentru lipsa de profesionalism și neglijență, ca să nu folosesc alte cuvinte mai dureroase, în interiorul echipei se aruncă cu acuze între diverse părți, care nu au nimic comun cu activitatea pe care AR TREBUI să o desfășoare, sau care ar trebui să fie înscrise în fișa postului. Demisia antrenorului Tavi Dragomir este o pierdere grea pentru echipă, activitatea Domniei Sale în fotbalul feminin băimărean fiind arhicunoscută!!! Faptul că în pauza de iarnă s-au produs modificări în conducerea clubului este un lucru bun, de lăudat și aceasta ar fi trebuit să aducă un plus de profesionalism, să creeze condițiile propice performanței, astfel încât în sezonul competițional viitor echipa să se bată la unul din locurile de play-off! 

Despre demisia lui Tavi Dragomir din postul de antrenor principal, președintele clubului Cristian Săsăran nu știa nimic în această dimineață. Într-o declarație în exclusivitate pentru BaiaMare Sport, antrenorul băimărean a confirmat demisia înaintată atât în scris cât și verbal, el neavând un contract de antrenor al echipei. Motivele expuse de Tavi Dragomir se referă la incompatibilitatea cu noua conducere a echipei, lipsa de profesionalism, lipsa condițiilor de pregătire, și cred că ar fi putut înșira alte câteva motive. Deși, se afirmase zilele trecute că pentru postul de antrenor conducerea clubului e în discuții cu câteva nume, se pare că nimic din toate acestea nu se adeveresc. Cert este că, la meciul de sâmbătă, echipa este fără antrenor principal!

Sună cineva adunarea și la DOMNIȚELE RÂULUI?

Lasă un răspuns

Top