You are here
Home > Fotbal > Florin Achim noul director sportiv al divizionarei C Minaur Baia Mare

Florin Achim noul director sportiv al divizionarei C Minaur Baia Mare

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Florin Achim noul director sportiv al divizionarei C Minaur Baia Mare
 
În cursul după-amiezii de astăzi la Stadionul Viorel Mateianu a avut loc o conferință de presă susținută de Florin Achim noul director sportiv al divizionarei C de fotbal C.S.Minaur Baia Mare.
 
Venit într-un moment extrem de delicat la echipă, Florin Achim (n.16 iunie 1991), răspunde acestei provocări de a salva de la retrogradare echipa de unde a pornit spre fotbalul mare, venind poate cu argumentul că a activat în cariera sa de fotbalist la unele dintre formațiile cu un management sănătos.
 
Evoluând ca jucător pe postul de fundaș sau mijlocaș dreapta, Florin Achim a jucat la echipe precum; F.C.Baia Mare (2009-2010), F.C.Maramureș (2010-2013), Astra Ploiești (2012), Săgeata Năvodari (2013-2014), Universitatea Cluj (2014-2015), Olimpia Satu Mare (2017-2018), Academica Clinceni (2018-2021), F.C.S.B. (2022-2023), Concordia Chiajna (2023). În cei 14 de activitate la echipele de seniori, tânărul director sportiv al Clubului Sportiv Minaur Baia Mare a jucat și pentru două cluburi din afara țării. În Israel între (2015-2016) la Hapoel Petah Tikva (campioană a țării de 6 ori plus alte 9 titluri de vicecampioană a Israelului), în speță la Hapoel Nir Ramat Hasharon F.C. (2017), evoluând pentru un an (2016-2017) și la clubul de primă ligă mecedoneană Fudbalski Klub Bregalnica Stip.

One thought on “Florin Achim noul director sportiv al divizionarei C Minaur Baia Mare

  1. O decizie inteleaptä . A aduce un fost jucätor bäimärean , un tinär ” curat ” hotärit sä ajute cu adevärat echipa aflatä intr-o situatie criticä este un lucru läudabil. Douä sfaturi : a / ” in tot ce-a ce veti face sä asezati pe primul plan , ” dorinta de redresare a fotbalului bäimärean, mergeti pe calea aleasä conform propriilor principii , nu vä läsati influentat de altii in ce-a ce veti face ; b / re-aduceti echiapa bäimäreanä, din situatia ei actualä de ” echipä färä identitate si drept de promovare in prima ligä a tärii ( conform hotäririi Federatiei Romäne de Fotbal ) ” din nou in legalitate „prim preschimbarea numelui in „Fotbal Club Baia Mare ” un nume indrägit de cätre toti iubitorii fotbalului , un nume de care o leagä atitea amintiri minunate , o decizie cu care se vor identifica in mod sigur si adeväratii suporteri a-i echipei !.
    Cu stimä Dorel Cupsa

Lasă un răspuns

Top