You are here
Home > Volei > VOLEI Duel studențesc în polivalenta băimăreană

VOLEI Duel studențesc în polivalenta băimăreană

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Duel studențesc în polivalentă băimăreană

Divizia A de volei masculin programează mâine (24 ianuarie 2024) meciurile etapei cu numărul 14 într-o primă etapă intermediară din acest an calendaristic.

Sala Polivalentă Lascăr Pană va găzdui începând cu ora 17.00 confruntarea dintre Clubul Sportiv Știința Explorări Baia Mare și Sport Club Municipal Universitatea Craiova (locul 5 în clasament). Duelul dintre cele două formații studențești va fi arbitrat de Paul Szabo Alexi (Oradea) și Bogdan Bărdășan (Târgu Mureș).

Tot mâine pe tabloul etapei a 14 mai figurează partidele: C.S.Universitatea Timișoara – C.S.Unirea Dej (ora 16.00) C.S.A.Steaua București – C.S.Arcada Galați (ora 18.00) Sport Club Municipal Zalău – C.S.M.Constanța (ora 18.00) C.S.M.Corona Brașov – Rapid București (ora 19.00) Partida C.S.Universitatea Cluj – C.S.Dinamo București a fost amânată pentru data de 18 februarie 2024.

Înaintea acestei a treia etape din retur, pe prima poziție se află C.S.M.Corona Brașov cu 36 de puncte fiind urmată de C.S.Arcada Galați cu 32 de puncte dar și un joc mai puțin disputat respectiv C.S.Dinamo București cu 29 de puncte. Studenții băimăreni ocupă poziția a noua a clasamentului cu 12 puncte acumulate cu cinci mai mult decât formația de pe zece C.S.Unirea Dej

Lasă un răspuns

Top