You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > FC PRIETENIA In memoriam OCTAVIAN CIOLTEA Un meci al Prieteniei pentru om cu suflet mare!

FC PRIETENIA In memoriam OCTAVIAN CIOLTEA Un meci al Prieteniei pentru om cu suflet mare!

 

 

 

 

 

In memoriam OCTAVIAN CIOLTEA
Un meci al Prieteniei pentru un om cu suflet mare!

Începutul lunii februarie este o perioadă intensă pentru reprezentanții marii familii Prietenia Baia Mare. Dacă până acum il sărbatoream pe Bunicu, astazi îi onorăm memoria pe data de 16 februarie…
În anul 2022, a fost organizat un eveniment ce a avut în centrul său meciul dintre echipele Baroului Maramureș și FC Prietenia Baia Mare. A fost o acțiune emoționantă care a debutat cu un moment de reculegere și aducere aminte în memoria celui care a fost OCTAVIAN CIOLTEA.

În amintirea acestei etape a relației dintre cele două echipe au fost realizate și 2 machete comemorative.

Partida a fost una relaxantă și prietenească, încheiată cu o repriză a treia în locul unde de obicei îl găseam pe Bunicu… Președintele Baroului Maramureș, av. Florin Andreicuț, a incheiat frumos: „Ziua era cu noi, iar seara și noaptea cu voi. Felicitări! Să îi fie memoria binecuvantată!”

La eveniment a fost prezent și părintele … care a slujit ani mulți în Satu Nou de Sus, un apropiat al celui comemorat…


Iată și componenâa celor două formații.

Baroul Maramures: Andreicuț Florin, Farcaș Dan, Anitaș Marius, Pîrvu Ionuț, Alexandru Pop, Gondor Dan, Modoc Dorin, Andreica Ștefan, Isac Rareș și Marinel Balaj.

FC Prietenia Baia Mare: Petre Koniycska, Lazăr Dan, Opriș Florin, Victor Buciu, Claudiu Bran, Ștefan Sarca, Alin Petrovan, Adrian Bogdan, Dinu Saliscan, Zorel Rus, Fodor Lucian, Ruscal Cristian, Attila Piroska, Erno Koniycska, Mekker Iosif, Mihai Ciolte, Dan Gita, Beko Iosif, Călin Oșianu. Pe bancă: Hotya Cosmin și Radu Bogdan.

Marcatori au fost: Andreicut și Balaj, respectiv Ruscal, Piroska, Oșianu, Fodor. Scorul a fost unul egal, el nereprezentând o prioritate…

Încadrul evenimenului au mai fost și deplasări la locul în care odihnește Bunicu…

Să îi fie memoria binecuvantată!

Lasă un răspuns

Top