You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 RAPHAEL STĂNESCU supus oprobriului public?

LIGA 3 RAPHAEL STĂNESCU supus oprobriului public?

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Vestea suspendării proaspătului băimărean Raphael Stănescu pentru o perioadă de 2 luni de zile și o amendă complementară de 10.000 lei a căzut ca un trăznet printre suporterii băimăreni, care aveau așteptări mari de la talentatul mijlocaș. Nu numai suporterii au fost prinși pe nepregătite, chiar și conducerea echipei Minaur Baia Mare a fost prinsă nepregătită de un asemenea verdict, cu atât mai mult cu cât, nimeni nu a știut absolut nimic despre vechile probleme ale noului mijlocaș băimărean. Acest lucru este un mare MINUS pentru conducerea băimăreană cu atât mai mult cu cât aceștia au cerut nenumărate referințe în legătură cu Raphael Stănescu.

Și totuși….

Sentința anunțată astăzi la Casa Fotbalului, instituție condusă de cel mai „performant” președinte pe care l-a avut fotbalul românesc pe Pământ și pe Lună, este în primă instanță, ceea ce înseamnă că fotbalistul lui Ciprian Danciu va putea apela la dreptul care i se cuvine, de a contesta decizia în apel, la Comisia de recurs. Până la soluționarea acesteia și a unei hotărâri care să rămână definitivă, Raphael Stănescu va putea evolua pentru Minaur Baia Mare în meciurile de foc pe care echipa lui Ciprian Danciu le va avea în acestă primăvară. Condiția obligatorie este ca Raphael Stănescu să declare recurs la Comisia de recurs.

Nu suntem organ de judecată și nu putem ști ce fel de probe sunt în Dosarul proaspăt judecat, dacă telefoanele celor în cauză au fost ascultate sau nu, dar mi se pare cel puțin ciudat ca antrenorul Marius Baciu aflat pe bancă la Meciul UTA – Daco-Getica, adică cel care a făcut primul 11, a primit avertisment și 10.000 lei amendă în timp ce Raphael Stănescu nici nu a fost inclus în lot, mijlocașul băimărean având un deces în familie.

Să începi să arunci cu pietre sau a arăta cu degetul spre Raphael Stănescu catalogându-l mercenar mi se pare o lipsă crasă de responsabiltate și empatie față de un necaz pe care nimeni nu și-l dorește. Din punct de vedere psihic și emoțional, jucătorul este extrem de afectat, asta e clar. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, spre ce final se îndreaptă, dar până atunci echipa băimăreanî trebuie să se concentreze pe meciurile din această primăvară, la meciurile rămase de disputat din sezonul regular și cele care vor veni, din play-off!

Sursa foto: CS Minaur fotbal 

Lasă un răspuns

Top