You are here
Home > Alte sporturi > DORU IOAN DĂNCUȘ: Vom avea o sală de sport modernă, și un stadion modern!”VIDEO

DORU IOAN DĂNCUȘ: Vom avea o sală de sport modernă, și un stadion modern!”VIDEO

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Fără doar și poate, infrastructura sportivă în Baia Mare este la pământ. Singura excepție o reprezintă noul teren sintetic de la Licel Aurel Vlaicu, investiție sută la sută din fonduri de la bugetul local. Vis a vis, este în stadiu avansat o bază sportivă de tip I, o investiție a Companiei Naționale de Investiții, care stagnează de ceva luni bune, nu pentru că nu ar exista fonduri, ci pentru că executantul a dat dovada de neseriozitate și lipsă de profesionalism, poate chiar incompetență.

Pentru Doru Ioan Dăncuș, un iubitor al sportului, construirea de baze sportive este prioritară și, împreună cu Gabriel Zetea își propune să ofere Municipiului Baia Mare ceea ce toți iubitorii sportului își doresc de mult timp: baze sportive moderne, așa cum se construiesc peste tot în țară. Respectiv o sală de sport și un stadion de fotbal nou nouț.

Doru Ioan Dăncuș: „Evident, nu ne rezumăm doar la acest teren, și avem în discuție, împreună cu echipa PSD, cu Gabi Zetea, în condițiile în care vom forma acest tandem președinte de consiliu județean și primar al municipiului reședință de județ, avem în plan, efectiv, să demarăm discuțiile, printr-un program finanțat de CNI să putem să avem o sală de sport modernă și un stadion modern, așa cum merită Baia Mare și băimărenii. Dar aceste lucruri eu nu vreau să le fac acum în această campanie, sau pre-campanie, să le promitem băimărenilor, pentru că sunt alții care fac foarte multe promisiuni și desenează proiecte doar pe hârtie sau fac studii de fezabilitate. Eu le promit că o să facem acest lucru pentru că eu chiar îmi doresc ca sportul din Maramureș în general, și din Baia Mare în special să fie un pilon de dezvoltare inclusiv economică, pentru că pe lângă sport se pot genera alte activități generatoare de profit și în ceea ce ne privește înțelegem cum funcționează aceste mecanisme!” 

Lasă un răspuns

Top