You are here
Home > Fotbal > DOR DE FOTBAL ÎN CARTIER „CUPA CARTIERELOR BĂIMĂRENE” VIDEO

DOR DE FOTBAL ÎN CARTIER „CUPA CARTIERELOR BĂIMĂRENE” VIDEO

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Sâmbătă 27 aprilie 2024, pe terenul sintetic de la Liceul Aurel Vlaicu din Baia Mare s-a desfășurat prima ediție a unei competiții destinată amatorilor la fotbal intitulată „Cupa cartielor băimărene”.

Competiția având un iz preelectoral a strâns la start 20 de echipe din Municipiul Baia Mare, și s-a desfășurat la inițiativa lui Radu Ardelean și Doru Ioan Dăcuș, primarul interimar al Municipiului Baia Mare.

CLASAMENT:

    1. MOTORULUI       12 p
    2. AMICII                   6 p
    3. BIZĂU                   6 p
    4. LUCACIU             3 p
    5. METHZ                3 p

Doru Ioan Dăncuș – primar interimar Municipiul Baia Mare:

„Această competiție am creionat-o într-un termen foarte scurt, am reușit să capacităm 20 de echipe de cartier, să vină astăzi aici, pe terenul acesta sintetic și să se desfășoare această competiție, sigur, cu iz preelectoral dacă putem să spunem, nu trebuie să ne ferim, dar până la urmă sunt inițiative care vin din partea colegilor care sunt alături de mine pe lista de candidați de la Consiliul Local. Și eu, evident, nu am cum să nu susțin astfel de inițiative, mai ales care vin în zona aceasta a sportului și, în special, a fotbalului”.

Radu Ardelean – consilier local PSD, organizator:

„Aș începe să vă spun că astăzi este o sărbătoare a sportului și a fotbalului, în particular, pentru că nu ne-am așteptat niici moi, în 3 zile să strângem atâția oameni. Într-adevăr, ne-am dat seama astăzi, că este foarte solicitat acest campionat. Sigur că dorim să-l repetăm și ne bucurăm pentru acești jucători. Vă spun sincer că în Consiliul Local, atunci când vorbim de sport, întâlnim câțiva colegi care ne spun dar de ce dom’le, că nu prea își doresc să joace fotbal. Noi ne gândim că astăzi în Baia Mare nu prea au tinerii unde să bată mingea, dacă îmi permiteți termenul. Și atunci am zis să vedem care este pulsul în Baia Mare. În 3 zile am adunat peste 200 de oameni, sunt 20 de echipe, fiecare cu câte 10 jucători cu tot cu rezerve, deci, vă dați seama, până la urmă ne bucurăm și noi. Dacă am fi promovat-o mai mult timp, probabil că am fi fost mai mulți. Ne gândim, și uite o discutăm. Am vrea să redeschidem curțile de școli, doar că să fim la reglementările actuale, pentru că da, pe vremea lui Ceaușescu, probabil că era mai ușor să joci în curtea școlii. Astăzi, vedeți că îți trebuie să fie o bază, trebuie să fie camere video, trebuie să fie să fie reglementat într-un anumit fel. Nu-i nimic, de aceea suntem aici, de aceea avem încredere în Doru, fiind și el un pasionat de fotbal, că va susține acest demers, și, sigur că noi în Consiliul Local, cu siguranță vom vota și îl vom susține”.

 

Lasă un răspuns

Top