You are here
Home > Fotbal > DERBY DE MARAMUREȘ Milian Urs: „Sper să ieșim cu bine din acest duel!”

DERBY DE MARAMUREȘ Milian Urs: „Sper să ieșim cu bine din acest duel!”

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Derby de Maramureș programează sâmbătă 14 martie 2020, pe Stadionul Comunal din Recea duelul dintre ACS Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare, ocupantele primelor două locuri din C5. Amândouă echipele și-au declarat intențiile de a promova la sfârșitul campionatului în Liga 2, și din acest punct de vedere partida se anunță a fi deosebit de interesantă. Meciul se va desfășura fără spectatori, evenimentele la care suntem martori, făcând ca toate competițiile sportive din Maramureș să se dispute fără spectatori până în 31 martie 2020. BaiaMare Sport va fi prezentă la meci și va reliefa atât LIVE SCORE cât și LIVE TEXT, proincipalele evenimente ale partidei.

În prima etapă a returului ACS Fotbal Comuna Recea a remizat la Cugir împotriva Metalurgistului (1-1), într-un meci cu 2 goluri anulate și un penalty neacordat echipei antrenate de Ciprian Danciu, în timp ce Minaur Baia Mare a învins Sticla Arieșul Turda cu 6-0 (3-0), apropriindu-se la 2 puncte de liderul Recea. Așa cum ne așteptam returul campionatului se anunță a fi deosebit de greu pentru ambele formații, este perioada în care se cam știu echipele cu pretenții, cu cele mai bune loturi și intenții justificate de a ataca promovarea. Dar și rezultate neașteptate…Cum a fost cel de la Alba Iulia, unde Unirea a fost în imposibilitatea de a organiza partida de pe propriul teren cu Viitorul Șelimbăr, din cauza problemelor financiare, un Șelimbăr care se aproprie amenințător din spate și este dispusă să facă totul pentru promovare. Rămâne de văzut cât de mult vor conta aceste jocuri de culise la sfârșitul campionatului când se va trage linie. Și așteptăm nerăbdători partida de la Bistrița din etapa viitoare, acolo unde Unirea ar trebui să se deplaseze pentru partida cu Gloria. Să nu exagerăm, sunt convins că vor găsi soluții pentru ca echipa din Cetatea Alba Iulia să nu fie exclusă din campionat!

Revenind la Derby de Maramureș. conducerea tehnică a echipei din Recea își dorește ca cel mai bun să câștige și să fie arbitrată corect, antrenorul Ciprian Danciu amenințând chiar cu dezvăluiri în condițiile în care vor avea parte de un arbitraj ostil. Unul din jucătorii emblematici de la Recea, Milian Urs este de părere că promovarea nu se va juca etapa viitoare la Recea, ambele echipe putând să se mai încurce în etapele rămase de disputat până la finele campionatului.

Milian Urs – fundaș ACS Fotbal Comuna Recea, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Suntem favoriți prin prisma faptului că jucăm acasă, faptul că se joacă fără spectatori este un dezavantaj atât pentru noi cât și pentru cei de la Baia Mare, astea sunt vremurile, trebuie să ne aliniem la ce se întâmplă. Sper că vom ieși bine din acest duel. Se pare că peste tot pe unde mergem, chiar și acasă, arbitri ori vor ori nu se pricep, nu cunosc Regulamentul nou și greșesc în defavoarea noastră. Cred că ambele echipe se mai pot încurca până la sfârșitul campionatului, este un meci de care pe care, dar nu cred că se joacă promovarea. Este doar etapa 2 din retur, așa că până la sfârșit se mai pot întâmpla multe. Orice echipă care este acolo aproape de locurile 1 și 2  putem spune că este o amenințare!”

 

Sursa foto: pagine de facebook a lui Marian Urs

 

 

Lasă un răspuns

Top