You are here
Home > Fotbal > AM AVUT DREPTATE! Miriuță s-a întors acasă și va conduce MINAUR spre Liga 2!

AM AVUT DREPTATE! Miriuță s-a întors acasă și va conduce MINAUR spre Liga 2!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

În umă cu 3 sătămâni BaiaMare Sport anunța  că Vasile Miriuță este în cărți pentru a prelua banca tehnică a celor de la Minaur Baia Mare. Conducerea administrativă a fost nemulțumită de rezultatele echipei la sfârșitul sezonului de toamnă din Liga 3, de modul în care arată echipa, de faptul că nu joacă, și au hotărât să-l înlocuiască pe banca tehnică pe Dorin Toma cu Vasile Miriuță, cel care a mai fost în cărți după barajul pierdut de băimăreni în fața echipei din Recea, în situația în care Minaur ar fi promovat în Liga 2! Foarte mulți au privit cu scepticism venirea lui Miriuță pe banca tehnică de la Baia Mare, considerând că e puțin probabil ca acest lucru să se întâmple, cu atât mai mult cu cât în România Miriuță a antrenat doar echipe de prima divizie!

Iată că (din nou)  am avut dreptate, iar informațiile noastre au fost corecte! Începând de luni 7 decembrie 2020 Vasile Miriuță este directorul tehnic al echipei Minaur Baia Mare. Până la rezilierea pe cale amiabilă a contractului lui Dorin Toma, Vasile Miriuță va îndepli funcția de director tehnic. Din informațiile pe care le avem, Dorin Toma se va despărți în condiții amiabile de Baia Mare, ceea ce înseamnă că își va putea lua drepturile rezultate din diferența de contract pe care o mai avea până în vara lui 2021, iar Vasile Miriuță va putea figura ca antrenor principal al echipei.

Venirea lui Miriuță la Baia Mare este un semnal clar că Minaur Baia Mare nu vrea să mai rateze un an promovarea, în condițiile în care va avea de disputat 2 meciuri de baraj. De asemenea, este clar că în spatele acestei veniri se află un proiect, care înseamnă mult mai mult decât promovarea în Liga 2, și cu siguranță în iarnă vor fi aduși jucători care să crească valoarea echipei, să nu mai dea emoții suporterilor băimăreni, cum a fost la partida cu Progresul Șomcuta Mare.

Așadar, și după alegeri se vrea fotbal la Baia Mare! După ce s-a investit în terenul de joc de pe „Viorel Mateianu”, și în terenul de joc de la Ferneziu, urmează investiții la vestiare, iar din primăvară se intră și la tribune. Suporterii băimăreni rămân cu amărăciunea ratării promovării în această vară, dar nu au motive să nu fie optimiști dacă e să privim spre viitorul apropiat! Iar venirea lui Miriuță acasă, este un semnal cât se poate de clar că Minaur nu se mulțumește cu…locul 2!

Bine ai (re)venit acasă, VASILE MIRIUȚĂ!  

Lasă un răspuns

Top