You are here
Home > Alte sporturi > ALTE SPORTURI Pe ultima turnantă înaintea Cupei României la skandenberg

ALTE SPORTURI Pe ultima turnantă înaintea Cupei României la skandenberg

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Pe ultima turnantă înaintea Cupei României la skandenberg

La finalul acestei săptămâni, pe data de 23 iulie 2023, ora 8.30 în incinta Grădinii de Vară din Municipiul Pitești va avea loc Cupa României la skandenberg.
 
La evenimentul aflat sub egida Federației Române de Skandenberg Armwrestling vor participa și un număr de 11 sportivi ai Clubului Sportiv Unirea Șișești (ocupanta locului doi cu un total de 35 de medalii obținute la ultima ediție a Campionatului Național).
 
Cu excepția campionului mondial Olimpiu Făt care va fi cu certitudine prezent din postura de delegat al clubului, și care dacă va participa o va face la categoria +110 kg seniori, din lotul șișeștenilor vor face parte și doi juniori; Bogdan Danci -70 kg respectiv. La categoria master clubul maramureșean îi va avea la start pe Augustin Manțoc -80 kg și Dinu Dobrean -90 kg, în timp ce la seniori vor fi prezenți medaliatul cu bronz la ultimul Campionat European, Ștefan Tamaș categoria -100 kg, Denis Cozma -70 kg, Alexandru Racz -85 kg, Bogdan Danci și Erik Rus -100 kg în speță Ionuț Tomoioagă +110 kg.
 
Pentru componenții Clubului Sportiv Unirea Șișești urmează o vară de foc cu o posibilă participare la finalul lunii august la Campionatul Mondial de Skandenberg din Almaty – Kazahstan, respectiv în septembrie la un puternic turneu international găzduit de Ungaria.
 
 

Lasă un răspuns

Top