You are here
Home > Fotbal > ACS Fotbal Comuna Recea se reunește luni 20 ianuarie cu două noutăți în lot: Gabriel Oiță și Claudiu Coltor

ACS Fotbal Comuna Recea se reunește luni 20 ianuarie cu două noutăți în lot: Gabriel Oiță și Claudiu Coltor

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Liderul seriei C5 din Liga 3, ACS Fotbal Comuna Recea se reunește luni 20 ianuarie 2020 sub comanda lui Ciprian Danciu și Ovidiu Mic. După vizita medicală și antrenamentele de pe plan local, echipa antrenată de Ciprian Danciu are programat un cantonament în Antalya, unde va disputa mai multe meciuri amicale.

Din informațiile noastre, nu pleacă nici un jucător din lotul actual, la capitolul veniri putem puncta sosirea lui Gabriel Oiță (Pandurii Tg. Jiu) și a lui Claudiu Coltor (Metalurgistul Cugir).

Gabriel Oiță, născut în 31 decembrie 1993, este un fundaș central venit pe filiera Pandurii Tg. Jiu, din Liga 2, acolo unde a evoluat în 20 de partide în acest sezon și a înscris 1 gol. De asemenea, căpitan de echipă până la venirea la Recea, el este autorul unui autogol în partida cu Petrolul Ploiești, terminată 1-0 în favoarea lupilor galbeni.  

Claudiu Coltor, născut în 12 iulie 1994, este atacant și a evoluat ultima dată pentru Metalurgistul Cugir, echipă pe care ACS Fotbal Comuna Recea o va întâlni în chiar prima etapă, în deplasare la Cugir. De altfel, Claudiu Coltor este autorul golului egalizator al metalurgiștilor din prima etapă, când Recea a reușit să se impună greu cu 2-1 (1-1).

Lasă un răspuns

Top