You are here
Home > Alte sporturi > Yoga pentru trup si minte!Promovarea antreprenoriatului social in SDL/ZUM

Yoga pentru trup si minte!Promovarea antreprenoriatului social in SDL/ZUM

 

 

 

 

 

Radu Țolaș 

Yoga pentru trup si minte!Promovarea antreprenoriatului social in SDL/ZUM

În cadrul proiectului Municipiului Baia Mare finanțat de Uniunea Europeană a avut loc acțiunea „Yoga pentru trup și minte!” susținută de Dana Lucăcel.

Băimăreanca Dana Lucăcel, unul dintre cei mai renumiți instructori de specialitate, a fost alături de beneficiarii proiectului „Promovarea antreprenoriatului social în SDL/ZUM” pentru a-i iniția în practicarea mișcărilor de yoga/ pilates.

Cei prezenți au beneficiat de tehnici concepute pentru corectarea posturii, pentru tonifierea musculaturii abdominale, tehnici de oxigenare prin respirațiile efectuate corect, stabilirea armoniei între trup și minte.

Beneficiarii au apreciat aceasta acțiune, dorind permanentizarea ei!

„Aceste tipuri de acțiuni sunt foarte importante a fi implementate în percepția unui stil de viață sănătos întrucât foarte multe patologii pot fi prevenite prin activitate fizică adaptată diferitelor nevoi ale beneficiarilor. Mă bucur că am putut contribui la popularizarea activității fizice în rândul persoanelor care nu sunt familiarizate cu astfel de practici” a precizat Dana Lucăcel, instructor sportiv.

Proiectul este implementat de Municipiul Baia Mare.
Informații furnizate de Simona Ciorpan, expert Egalitate de Sanse.

Lasă un răspuns

Top