You are here
Home > Volei > VOLEI Studenții băimăreni se impun în primul duel pentru locurile 7-8! Știința Explorări Baia Mare – CSM Constanța 3-1 (13-25, 25-15, 25-21, 25021)

VOLEI Studenții băimăreni se impun în primul duel pentru locurile 7-8! Știința Explorări Baia Mare – CSM Constanța 3-1 (13-25, 25-15, 25-21, 25021)

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Studenții băimăreni se impun în primul duel pentru locurile 7-8!

Sala Polivalentă Lascăr Pană din Municipiul Baia Mare a găzduit primul meci din faza a treia a primului eșalon voleibalistic masculin românesc. În prima din cele trei confruntări pentru locurile 7-8, Clubul Sportiv Știința Explorări Baia Mare s-a impus în fața celor de la C.S.M.Constanța cu scorul de 3-1 (13-25, 25-15, 25-21, 25-21), luând o serioasă opțiune pentru obținerea acestui deziderat.
 
Victoria băieților noștri este cu atât mai importantă cu cât ea s-a produs după un prim set adjudecat de marinarii studenții reușind să întoarcă rezultatul. Pe de altă parte, formația condusă de Marius Botea – Sorin Pop s-a confruntat cu o serie de absențe, C.S.Știința Explorări Baia Mare având în lot doar 10 jucători valizi. Pe lângă accidentările libero-ului Adrian Săvoiu și cea a jucătorului originar din Bahamas Shonari Hepburn (care deși a rezistat cu greu în teren din cauza unei enterocolite a reușit să facă 11 puncte), din lot au mai lipsit centrul Veniamin Aldea (cel care astăzi și-a unit în fața ofițerului de stare civilă destinele de aleasa inimii sale Bianca fiica antrenorului secund Sorin Pop), în speță liberoul Adrian Săvoiu (nașul de cununie a celor doi).
 
Returul este programat la Constanța pe data de 6 mai, iar dacă constănțenii își vor lua revanșa, meciul decisiv se va juca în Polivalenta băimăreană pe data de 13 mai.
 
 
 
 

Lasă un răspuns

Top