You are here
Home > Alte sporturi > TABLE Prima etapă a Campionatelor Naționale 2022 se vor desfășura la Tg. Ocna

TABLE Prima etapă a Campionatelor Naționale 2022 se vor desfășura la Tg. Ocna

 

 

 

 

 

Campionatele Naționale 2022
 
Campionatele Naționale 2022 se desfășoară numai în organizarea Federației Române de Table/Backgammon, instituție de interes național și utilitate publică, singura care are acest drept.
Campionatele Naționale de Table/Backgammon se desfășoară sub forma etapelor lunare, 12 în total, cu adițiune de puncte.
 
La finalul anului, în luna decembrie, după ultimul turneu, se întocmesc și se validează clasamentele finale, respectiv se decernează titlurile naționale.
 
Se pot organiza, la solicitarea cluburilor afiliate, Campionate Naționale și la alte discipline gen hypergammon, nackgammon, plakoto, pe echipe etc.
 
Etapele de Campionate Naționale sunt organizate de FRTBG, în colaborare cu cluburile afiliate sau cu alte entități.
 
Numai jucătorii legitimați la cluburile afiliate FRTBG pot juca în competițiile oficiale și pot primi premii adăugate sau alte beneficii din partea FRTBG. Pot fi primiți, în concurs, și jucători nelegitimați, însă aceștia nu vor figura în clasamentul oficial al etapei și nu vor primi premiile adăugate rezultate din parteneriate, sponsorizări atrase de FRTBG ci doar premii rezultate din taxele de înscriere.. Ei pot primi premii bănești strict în limitele colectării de taxe din partea jucătorilor participanți la acea etapă.
Jucătorii care desfășoară activitate regulată la alte organizații, fiind plătitori de taxe la entități private neafiliate la FRTBG, nu pot fi legitimați.
 
Prima etapă a Campionatelor Naționale de table și backgammon va avea loc la Tg. Ocna, în perioada 27-30 ianuarie 2022. Tot atunci, cei care doresc se pot legitima în baza unei cereri a clubului unde urmează să își desfășoare activitatea în anul 2022.
 
Legitimațiile se vizează anual. Jucătorii care au legitimații vechi, la cluburile dezafiliate în conformitate cu hotărârea AGA din 14.07.2021, se pot transfera la alte structuri afiliate, în baza unei cereri de transfer din partea clubului unde urmează să își desfășoare activitatea.
 
Solicitarea de legitimare și solicitarea de transfer se aprobă de Consiliul de Administrație al FRTBG.
 
La Mulți Ani și mult succes!
 
FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE TABLE/BACKGAMMON

Lasă un răspuns

Top