You are here
Home > Alte sporturi > SKANDERBERG Olimpiu Făt, Cetățean de Onoare al Comunei Șișești!

SKANDERBERG Olimpiu Făt, Cetățean de Onoare al Comunei Șișești!

 

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Sâmbătă seară într-o atmosferă deosebită oferită cu generozitate de Hotelul Secret Garden din localitatea Dănești a avut loc premierea celor mai buni sportivi practicanți de skandenberg ai Clubului Sportiv Unirea Șișești.

Dintre sportivii cu cele mai importante rezultate obținute în 2022 mai ales pe plan european și mondial s-au remarcat Ștefan Tamaș, Marco Timiș, Erik Hering, Flaviu Goe, Dinu Dobrean, Tiberiu Buta, Gabriel Nichita, Bogdan Ghișa, Ionuț Tomoioagă, Cristian Hojda și Romeo Pava.

Festivitatea de premiere oficiată de președintele clubului Olimpiu Făt, a fost precedată de un concurs de skandenberg oferit de membrii Clubului Sportiv Unirea Șișești., concurs încheiat cu premierea tuturor celor 31 de membrii activi ai clubului.

Cel mai emoționant moment al manifestării l-a consituit conferirea de către primarului comuei Șișești, Ioan Mircea Tentiș a „Titlului de Cetățean de Onoare”, multiplului campion mondial Olimpiu Făt, un nume de legendă al skandenbergului mondial. În cei 30 de ani de activitate sportivă, triplu campion mondial de skandenberg Olimpiu Făt a reușit să obțină 43 de titluri naționale, 3 titluri de campion mondial, 3 de vicecampion mondial, 3 titluri de campion european, 1 loc 3 la Campionatele Euoropene, plus alte 2 titluri obținute la Cupa Mondială de skandenberg.

Lasă un răspuns

Top