You are here
Home > Fotbal > RECEA la a treia victorie în campionat! ACS Fotbal Comuna Recea – Unirea Slobozia 2-0 (1-0)

RECEA la a treia victorie în campionat! ACS Fotbal Comuna Recea – Unirea Slobozia 2-0 (1-0)

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Etapa a 12-a din Liga 2 Casa Pariurilor a programat sâmbătă 14 noiembrie partida dintre ACS Fotbal Comuna Recea și Unirea Slobozia. Recea care și-a amânat meciul din etapa trecută de la Buzău din cauza unor teste COVID neconcludente, nu avea voie să facă vreun pas greșit pe propriul teren, mai ales că ialomițenii au venit la Recea cu lotul decimat, din cauza a 15 cazuri de COVID, din care 4 au putut evolua pe Stadionul Central din Recea. Și Unirea Slobozia și-a amânat meciul pe care îl avea de disputat cu CSM Slatina dar au ținut să joace partida de la Recea, mai ales că Regulamentul prevede ca echipa să-și joace meciul dacă are în lot 13 jucători valizi. Unirea Slobozia a venit la Recea cu 15 jucători, dintre care 3 portari. De asemenea, față de deplasarea de la Tg. Jiu cu Viitorul, doar 3 titulari au fost prezenți sâmbătă pe gazon și 4 care au evoulat ca rezerve în partida de la Tg. Jiu. Chiar și așa cu lotul decimat ialomițenii au lăsat o impresie frumoasă, victoria obținută de elevii lui Nae Constantin nu a fost chiar un galop de sănătate. 

Începutul meciului îi găseșete mai mult pe oaspeți în atac care au 2 situații bune de a deschide scorul prin Mihalache, care în min.2 singur cu Răilean nu reușește să-l învingă pe acesta și în min.5 șutează peste poarta receană. În min. 23 Romario Rus (căpitan pentru Recea) îl lansează foarte bine pe Luboya pe extrema dreaptă a atacului care centrează foarte bine pe jos în careul mic advers, de unde Văsălie trimite în poarta lui Poiană, după ce inițial migea a lovit și transversala porții: 1-0!

După 2 ocazii de poartă avute de Romario Rus și șutul lui Jucan (min.36) pe lângă poartă, Muscă (fostul atacant al Minaurului) are ocazia de a egala dar lovitura sa de cap trece alături. În min.44 Recea are ocazia desprinderii, dar rând pe rând Coman și Văsălie ratează în aceiași fază.

După pauză, în min. 60 Romario Rus șutează puternic de la 20 m, dar portarul Poiană prinde în 2 timpi. Luboya are și el golul în picior dar șutează peste transversală din 7 m (min.63). Chebac de la oaspeți șutează și el de la 30 m, dar mingea trece pestea poarta lui Răilean. În min. 75, o glie desprinsă din teren îi joacă feste lui Toma, care greșește pasa către un coechipier, Luboya interceptează aproape de centrul terenului, face o cursă solitară pe partea dreaptă a atacului, intră în careu și șutează din 8 m, Poiană respinge la același Luboya care trimite în plasa porții: 2-0! În min.79 Răileanu are o intervenție de mare poartar la șutul din cădere a lui Muscă din 10 m, repspingând un corner o minge pe care scria gol. În min. 80 Trucă încearcă și el poarta lui Răilean dar mingea se duce peste poartă. Răilean se mai remarcă o dată la șutul lui Suciu, în min. 85. Partida se încheie cu victoria meritată, dar muncită a echipei antrenate de Nae Constantin și Recea mai urcă o poziție în clasament (locul 17). Urmează restanța cu Gloria Buzău (miercuri 18 noiembrie), deplasarea de la Metaloglobus (sâmbătă 21 noiembrie) și etapa intermediară, acasă cu Pandurii Lignitul Tg. Jiu (miercuri 25 noiembrie).

Nae Constantin: „La Recea nu e minune, e muncă și muncim bine!”

ACS Fotbal Comuna Recea – Unirea Slobozia 2-0 (1-0)

Au marcat: Alin Văsălie (min.23), Arsene Luboya (min.75)

Arbitri: Marius Omuț (Satu Mare) – centru; Ovidiu Timar (Oradea), Cosmin Bojan (Tg. Mureș) – asistenți; Rezervă: Dan Florin Dreve (Cluj Napoca).

Observatori FRF: Iulian Spătaru (Timișoara), Daniel Sabou (Zalău).

ACS Fotbal Comuna Recea: Răilean – Marius Potcoavă, Griel Oiță, Ante Bakmaz, David Simion – Adrian Micaș, Rassambek Akhmatov, Romario Rus (cpt.) – Arsene Luboya,  Marius Coman, Alin Văsălie: Au mai jucat: Cătălin Jucan, Ciprian Brata, Alexandru Mărieș
Rezerve neutilizate: Alin Bota – Denis Lihet, Milian Urs, Viorel Chinde, Paul Szecui, Antonio Lung. Antrenor: Nicolae Constantin- principal; Valentin Bădoi – secund; Ovidiu Mic – secund.

Unirea Slobozia: Ionuț Poiană – Robert Ghiță, Alexandru Chebac, Vlad Suciu, Constantin Toma (cpt.) – Mihăiță Lemnaru, Florin Bălan, Adrian Gherasim – Petre Mihalache, Alexandru Muscă, Victor Trucă. Rezerve: Cristian Tudor – Ionuț Negoiu, Radu Pocol, Andrei Comșa. Antrenor: Enache Costea – principal, Adrian Cristea – secund.

Sursa foto: Alin Boțioc

 

Lasă un răspuns

Top