You are here
Home > Fotbal > Recea debutează astăzi în noul sezon cu Metalurgistul Cugir cu 11 noi transferuri!

Recea debutează astăzi în noul sezon cu Metalurgistul Cugir cu 11 noi transferuri!

Ioan R. Ster 

ACS Fotbal Comuna Recea debutează astăzi în noul sezon din C5 cu nu mai puțin decât 11 transferuri noi. La echipă au venit 4 juniori de la ”U” Cluj Napoca: Marius Potcoavă, Alex Olteanu, Cosmin Berinde și internaționalul U19 Mihai Cohan, provenit și el din pepiniera șepcilor roșii, dar originar din Baia Mare. Lor li se adaugă Lorand Kiss (Minaur Baia Mare), Ianoș Norbert (UTA Arad), Claudiu Maftei (Dacia Unirea Brăila), Opriș Vlad (Luceafărul Oradea), Marius Mitrea (CSS 2 Baia Mare), Erik Piroska (juniori Minaur Baia Mare) și Arthur Teut (Daco-Getica București).

Sub comanda celor 2 antrenori, Romică Buia și Ovidiu Mic, echipa s-a pregătit pe plan local și este gata să debuteze în noul sezon. Pe Terenul Comunal de la Recea, ei vor primi vizita echipei antrenate de Lucian Itu, Metalurgistul Cugir, care nu mai este echipa din sezonul trecut sau de acum 2 sezoane., și fără prea mari pretenții de promovare. Cel puțin la nivel declarativ…Antrenorul Lucian Itu a declarat în exclusivitate pentru https://www.baiamaresport.ro că vine cu Recea cu gândul să nu piardă și să facă un joc bun. Acum că telenovela cu CSM Satu Mare s-a încheiat (cel puțin pe plan intern), metalurgiștii se pot concentra pe meciurile din campionat, în seria 5, o serie grea, după cum anticipam.

De cealaltă parte, ACS Fotbal Comuna Recea și-a stabilit clar un obiectiv concret: promovarea în Liga 2, și nici nu se poate altfel, având susținerea financiară a Consiliului Județean Maramureș (300.000 lei pentru turul campionatului) și Primăriei Recea, dar și unui grup privat de investitori. Cel puțin la nivelul condițiilor și stabilității financiare echipa arată bine. Arată bine și noile transferuri de la echipă (cel puțin pe hârtie), dar arată bine și la nivelul băncii tehnice, acolo unde există deja continuitate, cuplul Buia-Mic, fiind pentru al patrulea sezon la cârma echipei.

Astfel încât partida de astăzi se anunță a fi una interesantă, echipa antrenată de Romică Buia și Ovidiu Mic dorind să practice un joc bun care să le aducă cele 3 puncte, iar startul de campionat este foarte important pentru moralul jucătorilor, în vederea dublei de săptămâna viitoare cu Minaur Baia Mare din Cupa României și Campionat.

Romică Buia, antrenor ACS Fotbal Comuna Recea, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Sperăm să ne facem un meci ușor, suntem pregătiți pentru prima etapă cu Metalurgistul Cugir. Jucăm acasă și sperăm să debutăm cu o victorie, și să începem cu dreptul acest campionat. Avem așteptări mari de la acest campionat, obiectivul nostru e același, locurile 1-4, dar dacă vom reuși un parcurs bun, vom trage pentru promovare, cum am tras anul trecut!”

Partida dintre ACS Fotbal Comuna Recea și Metalurgistul Cugir contând pentru prima etapă din C5, se va disputa astăzi, 24 august 2019, de la ora 18.00, pe terenul Comunal de la Recea și va avea o brigadă de arbitrii avându-l la centru pe Claudiu Ștef (Tg. Mureș), ajutat de asistenții Balint Albu (Tg. Mureș) și Vlăduț Gașpar (Tg. Mureș). Din partea FRF observatori la această partidă au fost delegați Claudiu Ștefănuți (Năsăud) și Leontin Moga (Zalău).

Lasă un răspuns

Top