You are here
Home > Fotbal > Răzvan Burleanu așteptat în Maramureș cu o ședință a Consiliului Județean.Pe ordinea de zi: FOTBALUL județean și bazele sportive!

Răzvan Burleanu așteptat în Maramureș cu o ședință a Consiliului Județean.Pe ordinea de zi: FOTBALUL județean și bazele sportive!

Ioan R. Ster 

Odată cu desfășurarea finalei în Liga 5 și cu premierea valorilor juvenile din Maramureș, sezonul fotbalistic 2018-2019 s-a încheiat. Președintele AJF Maramureș Zoltan Szekely își reînoiește angajamentul făcut Adunării Generale, că va mări numărul de echipe din Liga 4, că va îmbunătăți bazele sportive, pentru a crea condiții cât mai propice desfășurării meciurilor din Liga 4 și Liga 5, și că AJF Maramureș se va axa pe copii și juniori. Pentru această acțiune, Zoltan szeekely are promisiunea președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, că va veni în Maramureș, pentru o ședință la Consiliul Județean, cu oficialitățile județului, în încercarea de a găsi sprijin și la factorii de decizie. Până atunci, Zoltan Szekely își dorește o vacanță binemeritată alături cu familia.

Zoltan Szekely – președintele AJF Maramureș, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro

„Acuma, în primul rând o să urmeze ceva lucru la birou, mai avem de rezolvat niște acte, niște împuterniciri, niște dosare cu colegii mei, după aceea o să urmeze o vacanță, pentru că sunt foarte obosit, și cred că o merit, pentru că am avut multe competiții, multe premieri, sunt implicat și în firma mea. Sper să o prind,  pe lângă AJF și soția are nevoie de mine, și băiatul. Am promis că o să măresc numărul de echipe și o să mă țin de cuvânt, am promis că o să îmbunătățim bazele sportive, am promis că o să ne axăm pe copii și juniori, eu mă țin de cuvânt. O să urmeze această campanie cu primăriile, cu o ședință a Consiliului Județean. Am promis echipamentul, cred că e și bugetat, deja, la fiecare echipă care se va înscrie la anul în Liga 4, respectiv în Liga 5, pe lângă mingi și alte lucruri. Sper să putem echipa și stadioanele cu fanioane, cu plase de porți ș.a.m.d., asta în funcție de buget. Vreau să fac acea ședință, președintele Federației mi-a promis că va veni, să ne corelăm și datele oficialităților județene, respectiv a președintelui Federației, și sperăm ca în urma acelei ședințe să aducem cât mai multe echipe, respectiv să îmbunătățim cât mai mult bazele sportive”! 

Lasă un răspuns

Top