You are here
Home > Uncategorized > Premierea valorilor juvenile în Maramureș. Cupe și medalii pentru cei mai buni juniori și cele mai mai bune echipe din Maramureș

Premierea valorilor juvenile în Maramureș. Cupe și medalii pentru cei mai buni juniori și cele mai mai bune echipe din Maramureș

Ioan R. Ster 

AJF Maramureș, prin președintele său, Zoltan Szekely, Emil Kemeneș – președintele Comisiei de copii și juniori din cadrul AJF Maramureș și antrenor zonal FRF, precum și Mihai Mihalca – președintele Comisiei de Competiții a AJF Maramureș, au organizat o festivitate de premiere a valorilor juvenile din Maramureș, a echipelor de juniori și copii din Maramureș care s-au distins în competițiile organizate de AJF Maramureș. Această festivitate de premiere a avut loc, duminică, 9 iunie pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” din Baia Mare, în prezența unui public numeros.

Emil Kemeneș – președintele Comisiei de copii și juniori din cadrul AJF Maramureș, antrenor zonal FRF, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

Final de sezon la nivel de competiții oficiale, la meciurile organizate de AJF Maramureș, mă bucur că în premieră, AJF Maramureș, anul acesta acordă și medalii la acești minunați copii,care astăzi și-au sărbătorit munca lor de un an de zile. Repet, este prima dată în istoria AJF-ului, când copii pleacă acasă foarte mulțumiți, cu medaliile în gât, și sper ca la anul să fie competiții mult mai bune, și să apară în fiecare an, 2-3 copii care să reprezinte județul la nivel mai superior”!

Categoria Under 11:

Locul I   – CS Sporting Recea 2 (antrenor Crisitian Costrabă)

Locul II  – Viitorul Sighetu Marmației (antrenor Ciprian Sima)

Locul III – ACS Electrica Baia Mare (antrenor Petrică Negrea)

CS Sporting Recea 2 U11

Viitorul Sighetu Marmației

ACS Electrica Baia Mare

 

Categoria Under 13

Locul I   – Plimob Sighetu Marmației (antrenor Ioan Hotea)

Locul II  – ACS Electrica Baia Mare (antrenor Ciprian Danciu)

Locul III – CS Sporting Recea (antrenor Dănuț Sabou)

Plimob Sighetu Marmației

ACS Electrica Baia Mare

CS Sporting Recea

 

Categoria Under 15

Locul I   – Plimob Sighetu Marmației (antrenor Ioan Hotea)

Locul II – CSS2 Baia Mare (antrenor Anton Goia)

Locul III – CS Fărcașa (antrenor Radu Gheorghe)

Plimob Sighetu Marmației

CSS2 Baia Mare

CS Fărcașa

 

Categoria Liga Elitelro Under 15

Locul I   – CS Sporting Recea (antrenor Dănuț Sabou)

CS Sporting Recea

 

Lasă un răspuns

Top