You are here
Home > Alte sporturi > ORIENTARE Start pentru orientariștii maramureșeni la Campionatul Mondial și Slovacia Karst Cup

ORIENTARE Start pentru orientariștii maramureșeni la Campionatul Mondial și Slovacia Karst Cup

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Start pentru orientariștii maramureșeni la Campionatul Mondial și Slovacia Karst Cup

Al doilea oraș ca mărime din Slovacia – Kosice găzduiește până pe data de 18 august Campionatul Mondial de Orientare Masters, o competiție rezervată sportivilor de peste 35 de ani.

Prima zi de concurs a fost cea rezervată probei de sprint. În urma calificărilor, cei doi sportivi ai Clubului Sportiv Maratin Rivulus Dominarum; Samir Pop (categoria 45 de ani) și Mircea Pop (categoria 65 de ani) au reușit să obțină calificarea în grupa B, Mircea Pop clasându-se pe poziția 25 în timp ce Samir Pop pe locul 30.

La rândul său, reprezentantul Clubului Sportiv Spria Baia Sprie Relu Tămaș (categoria 50 de ani) a reușit calificarea în grupa A.

În paralel cu Campionatul Mondial de Orientare Masters, are loc și un puternic concurs international, Slovacia Karst Cup, competiție care a debutat tot cu proba de sprint, probă în care cei trei componenți ai Clubului Sportiv Maratin Rivulus Dominarum au reușit să obțină o medalie de aur prin Miron Pop (categoria Open), în timp ce surorile Ioana și Maria Pop au reușit să se claseze pe pozițiile 15 respectiv 19.

Lasă un răspuns

Top