You are here
Home > Fotbal > Liga 3 > OPINII Trei foști fotbaliști băimăreni s-ar putea duela în PLAY-OFF!

OPINII Trei foști fotbaliști băimăreni s-ar putea duela în PLAY-OFF!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Dacă ari fi vorba doar despre Dorin Toma și Ciprian Danciu am putea spune că „joacă” nașul și cu finu, după cum zice un câtec din popor! Dar, iată că, Ciprian Danciu, Dorin Toma și Dănuț Șomcherechi s-ar putea duela, cu echipele lor, în play-off-ul seriei 10 din Liga 3.

Ciprian Danciu cu Minaur Baia Mare are deja acontat locul de play-off și întâlnelște liderul sub Dealul Florilor, în timp ce Dorin Toma și Dănuț Șomcherechi se duelează sub Meseș într-un meci vital pentru Dorin Toma, de a mai putea prinde un loc în play-off cu SCM Zalău. Este adevărat, Tomiță stă la mâna rezultatelor, sperând ca Lotus Băile Felix să se împiedice cu echipa antrenată de Tiberiu Csik, CSM Satu Mare! 

Someșul Dej, cu Dănuț Șomcherechi la timonă pare a fi revelația acestui campionat din seria 10 a Ligii 3, și nu poate decât să ne bucure că Baia Mare poate produce antrenori de calitate, profesioniști, cu experiența primei divizii în spate!

Îi dorim succes lui Dorin Toma, asta pentru a putea spera la aceste dueluri din play-off, dueluri din care sperăm că Ciprian danciu va ieși învingător și va duce Baia Mare la barajele de promovare, promovare pe care toți iubitorii fotbalului băimărean și-o doresc!

 

Lasă un răspuns

Top