You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > Old Boys > OLD BOYS Sport Team-Old Boys Băița 2-1(1-1)

OLD BOYS Sport Team-Old Boys Băița 2-1(1-1)

 

 

 

 

 

Sport Team-Old Boys Băița 2-1(1-1)

Meci arbitrat la centru pentru prima dată de un arbitru femeie din cadrul AJF Maramureș.

Meciul s-a desfășurat joi 24.08.2023, pe terenul din Băița, fiind primul meci amical între cele două echipe.

Jocul a fost foarte disputat, între echipa Sport Team, cu o mai mare experiență în fotbalul old boys, ajungând la această dată la 193 meciuri disputate și echipa din Băița, nou înființată însă, cu jucători mai tineri față de cea din Baia Mare.

După mai multe ocazii la ambele porți, cei care deschis scorul sunt gazdele, prin Cristian Bărbos în urma unui contraatac.Acesta primește o pasă în adâncime pe partea stângă de la Rareș Pop-Popescu și marchează cu un șut plasat în stânga portarului Andrei Purda.(1-0 min.20).

Înainte de finalul primei reprize, cei din Băita, introduc în teren pe jucătorul cu experiență, Sorin Bozântan, care revigorează jocul echipei și în minutul 37 după mai multe ocazii la poarta lui Darius Mihuț, reușesc să egaleze prin Daniel Chechișan(1-1), scor cu care se termină primul mitan.

În repriza a doua, se joacă pe contre, ambele echipe irosind mai multe ocazii de a înscrie, însă ambii portari au fost „la post”.

În minutul 75 arbitrul Zubașcu Ileana, acordă promt o lovitură de la 11 m, în urma unui henț comis în suprafața de pedeapsă de către un jucător de la Băița, însă Bogdan Bîrle ratează, mingea fiind respinsă de portarul Andrei Purda, în corner.

Când mai erau 5 minute din meci, același Bogdan Bîrle, scăpat singur numai cu portarul oaspeților, marchează și aduce victoria echipei Sport Team.(2-1).

Arbitrajul a fost asigurat de Ileana Zubașcu, care la primul ei meci la centru de fotbal old boys, s-a descurcat bine, aceasta fiind ajutată la cele doua linii de Raul Cormoș și Cristian Sas.

ECHIPELE:

Sport Team:Darius Marius, Edi Costin, Gheorghe Mateaș, Flaviu Zoicaș, Vasile Terec, Florin Frenț, Daniel Gheighiș, Rareș Pop-Popescu, Ovidiu Dărăban, Ionuț Pop, Daniel Lupuți, Cristian Bărbos, Bogdan Bîrle și Gavrilă Alin.Antrenor Ioan Marchiș.

Old Boys Băița:Andrei Purda, Marius Boiciuc, Claudiu Havași, Cosmin Sink, Marco Roszi , Andrei Pintea, Călin Ratiu, Adrian Ratiu, Patrick Foran, Marin Petrule, Marius Moisa, Cristian Morisca, Sorin Bozantan, Andrei Costin, Daniel Chechișan.
Antrenor Călin Rațiu.

Următorul meci pentru Sport Team, va avea loc vineri 1 septembrie 2023, cu echipa Oldboys Atletic Baia Mare, IN MEMORIAM, arbitrului Alexandru Bela.

Lasă un răspuns

Top