You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > Old Boys > OLD BOYS „In Memoriam” ALEXANDRU BELA: Sport Team Baia Mare-Oldboys Atletic Baia Mare 4-1 (2-0)

OLD BOYS „In Memoriam” ALEXANDRU BELA: Sport Team Baia Mare-Oldboys Atletic Baia Mare 4-1 (2-0)

 

 

 

 

 

OLD BOYS „In Memoriam” ALEXANDRU BELA: Sport Team Baia Mare-Oldboys Atletic Baia Mare 4-1 (2-0)

Meciul a fost organizat de către cele două echipe, miercuri 31 august 2022, pe terenul din Săcălășeni, în memoria celui care a fost arbitru de fotbal, Alexandru Bela, cu peste 1000 de meciuri arbitrate în cadrul AJF Maramureș, din care peste 125, a arbitrat meciurile echipei de fotbal old boys, Sport Team Baia Mare.
 
Echipa Oldboys Atletic Baia Mare, nou înființată în peisajul fotbalistic băimărean, este condusă de către fiul mai mare al acestuia, Mario Bela.
 
La începutul partidei arbitrul întâlnirii Gabriel Pante a acordat un minut de reculegere, în memoria fostului arbitru decedat în urmă cu un an de zile, iar lovitura de începere a fost dată de celălalt fiu, Lucian Cătălin Bela.
 
Partida a început în nota de dominare a echipei Sport Team, însă cei care au avut două ocazii clare de a marca au fost cei de la Atletic, doar intervenția portarului Darius Mihuț a făcut ca scorul să rămână nemodificat.
 
Din minutul 23, la Sport Team a fost introdus în teren, jucătorul Bogdan Bîrle, care a făcut diferența pe atac și până la finalul primei reprize a marcat de două ori, în min. 28 și 39.(2-0).
 
După reluarea jocului, oaspeții încearcă să înscrie pentru reduce scorul, iar în min. 65, chiar reușesc în urma unei lovituri libere de la aprox. 18 m., executată foarte bine de Mario Bela.(2-1).
 
După golul marcat de oaspeți, presiunea acestora la poarta gazdelor, apărată în a doua repriză de Edi Costin, a fost „furibundă” având 3-4 ocazii de a egala, însă portarul echipei Sport Team, a apărat foarte bine și scorul a rămas neschimbat.
 
Și cum ocaziile se răzbună, în min. 74, Rareș Pop-Popescu, de la Sport Team driblează mai mulți apărători adverși și marchează de la aproximativ 8 m, în stânga portarului oaspete, ducând scorul la 3-1.
 
În ultimul minut de joc, Ciprian Coste de la Sport Team, preia cu stângul o minge deviată de la un adversar și plasează mingea peste portarul oaspete, Florin Volf, ridicând scorul la 4-1, scor cu care se termină meciul.A fost un meci echilibrat, cu multe ocazii de a marca, însă portarii au fost cei care a făcut ca scorul să nu fie mai mare.
 
Arbitraj foarte bun asigurat de Gabriel Pante, Iulia Marchiș și Lorand Farkas.
 
Echipele:
 
Sport Team:Darius Mihuț, Edi Costin, Daniel Triff, Virgil Rațiu, Dorin Avram, Marius Cardoș, Vasile Terec, Gheorghe Mateaș, Florin Frenț, Ionuț Șimon, Daniel Gheighiș, Rareș Pop-Popescu, Onișor Nicorec, Daniel Lupuți, Ciprian Coste, Bogdan Bîrle, Florin Florea, Alin Pop, Cristian Bărbos, Alin Gavrilă și Bogdan Trif.Antrenor Ioan Marchiș.
 
Oldboys Atletic: Sighiartău Nicolae, Florin Volf, Plaiasu Mihai Spătar Alex, Călin Golban, , Lucaci Cristian, Sabău Călin, Marc Ovidiu Bela Mario, Domnița Călin Tărăbuță Lucian, Codrin Conț, Sima Cristian, Mihasca Ioan și
Zaha Flaviu.Antrenor Mario Bela.
 
Cu ocazia acestui meci jucătorul Onișor Nicorec de la Sport Team, a primit legitimația de membru activ, revenind în jocul de fotbal old boys, după o accidentare suferită la finalul returului ligii a IV-a.De asemenea, doi jucători de la Sport Team, Edi Costin și Virgil Rațiu, au oferit un „aperitiv” și câte o bere ambelor echipe, în cinstea zilelor de naștere care le-au avut recent.
 
Cele două echipe au hotărât să joace anual în luna septembrie, un meci în memoria arbitrului Alexandru Bela.

Lasă un răspuns

Top