You are here
Home > Fotbal > Liga 3 > Minaur Baia Mare s-a reunit astăzi (tot) cu Dorin Toma la timonă

Minaur Baia Mare s-a reunit astăzi (tot) cu Dorin Toma la timonă

Ioan R. Ster   

Ediția 2018-2019 a Ligii a 3-a este istorie, iar astăzi 8 iulie 2019, Minaur Baia Mare a sunat adunarea (tot) cu Dorin Toma la timonă! Este bine că antrenorul Dorin Toma  a semnat prelungirea contractului cu Minaur Baia Mare, și este bine că antrenorul care a avut la un moment dat 48 de meciuri oficiale fără înfrângere, a ales să continue  la Baia Mare, adică să reînceapă o muncă dusă de jos, pentru a forma o echipă capabilă să promoveze în Liga 2. Cert este că după plecările din pauza competițională, Dorin Toma trebuie să formeze din nou o echipă la Baia Mare, una care să fie capabilă să promoveze, așa cum își doresc toți iubitorii fotbalului din Baia Mare. Dacă, ceea ce primarul Cătălin Cherecheș clama în ultima perioadă, și anume că fotbalul este prioritatea zero a sportului băimărean, este adevărat, înseamnă că la startul pregătirilor și (sperăm noi) pe toată durata sezonului următor, conducerea tehnică și cea administrativă va avea tot sprijinul autorităților locale! Fiind început de sezon, și de drum nou, nu putem decât sprijinim această intenție, dar și munca la care se înhamă Dorin Toma. Antrenorul băimărean este, în acest moment, antrenorul cel mai potrivit capabil, de o nouă performanță în fotbalul băimărean, și, una peste alta, ar trebui sprijinit pentru că e singurul care știe cu ce se mănâncă o promovare, de ce jucători este nevoie pentru ca, peste un an să sărbătorim o nouă prezență în Liga 2!

La reunirea de astăzi, au răspuns prezenți un număr de 17 fotbaliști, 5 fotbaliști au absentat motivat din diverse motive. Noutățile din lotul băimărean se numesc (până la această oră): Jean Prunescu, 29 de ani, fundaș central care a jucat la Petrolul Poliești, iar Vlad Suciu, 22 de ani, (mijlocaș defensiv – Unirea Slobozia) și Alexandru Muscă, 23 de ani (atacant – Dacia Unirea Brăila, Juventus București) se vor alătura lotului începând de mâine. Au mai absentat motivat de la reunire Sandu Bococi, Andrei Moldovan și David Simion (examen). De asemenea, la reunire, Dorin Toma îi va avea la dispoziție și pe Dan Mihai (Moldova Nouă), Adrian Baitoc (Crișeni-Sălaj), Paul Vanci (Fărcașa), Denis Cubaș (Unirea Tășnad), Denis Pop (Academia Minaur) și Daniel Groza (Academia Minaur), în privința cărora se va lua o decizie în perioada de pregătire. De asemenea, conducerea tehnică și administrativă mai poartă discuții și alți jucători care să evolueze în sezonul viitor sub Dealul Florilor.

În rest, din lotul echipei Minaur Baia Mare, au făcut primul antrenament sub comanda lui Dorin Toma: Ciprian Duruș, Răzvan Lupu, Valer Giurgiu, Denis Lihet, Bogdan Boje, Sorin Șerban, Cătălin Tutuța, Raul Stanciu, Bogdan Piper, Alexandru Gudea și Dombradi Balazs (un portar din 2001, de la Miercurea Ciuc, dar care este băimărean)! Dorin Toma îi va avea alături, pe banca tehnică pe Vlad Ungureanu și Marius Marian.  

Lasă un răspuns

Top