You are here
Home > Fotbal > AJF Maramureș organizează înscrieri la cursurile pentru obținerea Licenței UEFA C și prelungirea valabilității cardului de licență UEFA C

AJF Maramureș organizează înscrieri la cursurile pentru obținerea Licenței UEFA C și prelungirea valabilității cardului de licență UEFA C

În perioada 10 iulie – 10 august, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) organizează înscrieri la cursurile pentru obținerea Licenței UEFA C și pentru prelungirea valabilității cardului de Licență UEFA C. 
 
Pentru cursul de obținerea Licenței UEFA C, următoarele acte trebuie depuse într-un dosar plic la sediul AJFMM (Bd. Unirii 11J, Baia Mare), de luni până vineri, între orele 9.00-13.00:
– fișă de înscriere tipizată (se găsește la sediul AJFMM);
– copie după cartea de identitate;
– copie după certificatul de naștere;
– copie legalizată după diploma de Bacalaureat;
– cazier juridic (în original);
– dovadă medicală care atestă că viitorul cursant este sănătos clinic și apt pentru efort fizic (în original);
– aviz medical care să ateste că viitorul cursant este apt din punct de vedere psihologic (în original);
– 2 fotografii 3/4 (atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic jpeg sau png);
– o scurtă prezentare privind activitatea fotbalistică și motivele pentru înscrierea la acest curs.
 
Taxa de înscriere se va achita la sediul AJFMM, o dată cu depunerea dosarului pentru înscrierea la cursul de obținere a Licenței UEFA C.
 
Cei care doresc să-și prelungească valabilitatea cardului de Licență UEFA C sunt rugați să depună o cerere în acest sens la sediul AJFMM, menționând data expirării cardului. De asemenea, solicitantul trebuie să aibă în dosarul tip plic 2 fotografii 3/4 (în format electronic jpeg sau png) și cardul expirat. Și în acest caz, dosarele se depun la sediul AJFMM, de luni până vineri, între orele 9.00 și 13.00. 
 
Înscrierile – atât pentru cursul de obținere a Licenței UEFA C, cât și pentru prelungirea cardului de Licență UEFA C – încep în 10 iulie și se termină în 10 august.
 
Pentru detalii, persoană de contact este Ioan Onciu – președinte al Comisiei Tehnice de Antrenori din cadrul AJFMM. Număr de telefon: 0732-955605.
 
Sursa: AJF Maramureș

Lasă un răspuns

Top