You are here
Home > Handbal > LIGA ZIMBRILOR Băimărenii rămân pe podium! Minaur Baia Mare – Universitatea Cluj 41-37 (20-17)

LIGA ZIMBRILOR Băimărenii rămân pe podium! Minaur Baia Mare – Universitatea Cluj 41-37 (20-17)

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Bîimărenii rămân pe podium!

Neînvinsă în ultimi patru ani în meciurile directe, duelul dintre C.S.Minaur Baia Mare și antepenultima clasată C.S.Universitatea Cluj avea să se anunțe unul dezechilibrat (cel puțin din punct al poziționării în clasament), elevii lui Alexandru Sabou având pentru a nu pierde poziția a treia a podiumului nevoie de cât mai multe puncte în aceste ultime patru etape din 2023.

Devenită prima femeie antrenor la o echipă masculină din Liga Națională, Carmen Amariei fostul inter dreapta al reprezentativei României a preluat-o pe Universitatea Cluj la începutul acestei luni într-o situație critică, ea debutând pe banca șepcilor roșii cu un eșec etapa trecută 28-32 acasă cu C.S.M.București.

Așa cum era de așteptat gazdele reușesc încă din minutul șapte să își asigure un avans de 3 goluri, scorul la finalul primului mitan fiind 20-17. În actul secund tot băimărenii sunt cei care controlează jocul însă studenții clujeni fac eforturi pentru a nu își lăsă adversarul să se distanțeze la o diferență confortabilă. La finalul timpului regulamentar de joc, C.S.Minaur Baia Mare își asigură victoria la o diferență de patru goluri, 41-37 scor stabilit cu un minut și 39 de secunde înainte de fluierul final.

Cu un meci în devans jucat, 37-30 cu C.S.U.Suceava, elevii lui Alexandru Sabou vor reveni în circuitul intern pe data de 28 noiembrie cu un meci acasă împotriva ocupantei locului 11 Sport Club Municipal Timișoara

Lasă un răspuns

Top