You are here
Home > Fotbal > Liga 3 > LIGA 3 PAVEL OCTAVIAN: „Încercăm să găsim soluții pentru finanțarea echipei de fotbal pe bază de PROIECT!”

LIGA 3 PAVEL OCTAVIAN: „Încercăm să găsim soluții pentru finanțarea echipei de fotbal pe bază de PROIECT!”

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

După cum am mai arătat în BaiaMare Sport, Consiliul Județean Maramureș a alocat, prin Hotărârea 136/02.07.2021, suma de 400.000 lei Primăriei Comunei Recea din fondul de rezervă aflat la dispoziția președintelui Consiliului Județean sprijin financiar pentru situații de extremă dificultate!

Din punct de vedere legal cu acești bani se suplimentează veniturile Primăriei Comunei Recea și ei vor fi distribuiți printr-o Hotărâre a Consiliului Local și aprobată de consilierii locali. Din sursele noastre, ACS Fotbal Comuna Recea ar putea beneficia de această sumă de bani, în condițiile în care se arată interesată să depună un proiect pentru susținerea activității sportive ale clubului începând cu activitatea viitoare, fiind exclusă plata salariilor restante către jucătorii care au activat în Liga 2 pentru Recea! Ședința Consiliului Local rcea va avea loc vineri 30.07.2021 la sfârșitul căreia vom vedea deznodământul!

În altă ordine de idei, Octavian Pavel primarul comunei ne-a acordat un interviu în exclusivitate în care ne-a prezentat situația investițiilor în infrastructura sportivă de la Recea, care continuă și în acets an, când ar trebui să se îmbogățească cu o bază sportivă de tip 1 și un bazin de înot didactic, și sunt șanse mari ca amândouă proiectele să fie finalizate la sfârșitul acestui an. Amândouă proiectele de investiții sunt finanțate prin Compania Națională de Investiții, acolo unde își așteaptă rândul și alte comune din județul Maramureș care au depus proiecte pe infrastructura sportivă!

Octavian Pavel – primarul Comunei Recea, în exclusivitate pentru BaiaMare Sport:

 

Lasă un răspuns

Top