You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 Lovitură de teatru: Academica Recea NU se înscrie în Liga 3!!! Invidia politicienilor a ÎNVINS!!!

LIGA 3 Lovitură de teatru: Academica Recea NU se înscrie în Liga 3!!! Invidia politicienilor a ÎNVINS!!!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Lovitură de teatru: Academica Recea NU se înscrie în Liga 3!!! Invidia politicienilor a ÎNVINS!!!

În urmă cu puțin timp clubul Academica Recea a anunțat victoria politicului asupra sportului: ACADEMICA RECEA NU SE ÎNSCRIE ÎN LIGA 3!!!

După ce și-au câștigat dreptul de a evolua în Liga 3, devenind campioni ai județului Maramureș și câșting barajul de promovare în fața echipei Minerul Rodna (2-1, în dublă manșă) iată că echipa antrenată de Romică Buia este neboită să se declare învinsă în fața politicului, un rahat de politic care alcătuiește Consiliul Local al Comunei Recea, care niciodată nu a fost încântat cu ideea ca Recea să facă perfomanță sportivă!!!

Este absolut de neînțeles această atitudine retrogradă a unor fripturiști devenți „politicieni” peste noapte care taie și spânzură din sportul comunal. Și toate acestea în ciuda eforturilor și investițiilor majore făcute în infrastructura sportivă a comunei Recea. O infrastructură sportivă cum nu se poate lăuda nici o comună din Maramureș!

RUȘINE!!! E prea puțin…

Redăm comunicatul clubului Academica Recea postat pe contul de faceebook:

„Azi s-a jucat cel mai important meci pentru CS Academica Recea din sezon.
Politicul (PNL+ USR) 🆚 CS Academica Recea
Din păcate echipa noastră a pierdut și pleacă capul în fața politicului😡
Ne-am câștigat dreptul de a evolua în Liga 3. Jucătorii, staful tehnic și alți voluntari de pe lângă echipă au transpirat pentru această performanță.
84% din locuitorii Comunei Recea doresc ca CS Academica Recea să evolueze sezonul următor în Liga 3.
Din păcate azi fotbalul a mai primit o palmă din partea politicului care nu ține cont de dorința oamenilor de rând, nu ține cont de viitorul copiilor.
Din cauza divergențelor politice care nu au legătură cu interesul cetățenilor din Comuna Recea, pentru a doua oară în ultimii 3 ani Recea pierde o echipă de fotbal cu perspective de performanță.
Menționăm că în urma ședinței de azi a Consiliului Local, membrii PLN+USR nu au fost de acord nici cu taxa de înscriere în Liga 3, în cuantum de 20.000 Lei.
De azi punem “lacăt” pe Stadion, pe fotbal, pe viitorul copiilor…
Mulțumim PLN+ USR”

Lasă un răspuns

Top