You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 David Duțu a semnat cu Minaur Baia Mare! Mâine sunt așteptați un columbian și un fotbalist din Coasta de Fildeș!

LIGA 3 David Duțu a semnat cu Minaur Baia Mare! Mâine sunt așteptați un columbian și un fotbalist din Coasta de Fildeș!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

După despărțirea a nu mai puțin decât 12 fotbaliști la Minaur Baia Mare, continuă campania de achiziții la clubul băimărean. Până acum au semnat cu Minaur Baia Mare trei fotbaliști: Patrick Petre, raphael Stănescu și Gheorghe Gondiu.

În aceste zile s-a mai perfectat un transfer la echipa antrenată de Ciprian Danciu. Minaur Baia Mare l-a achizționat pe David Luțu, un portar născut în 1 iunie 2000, și care a mai evoluat pentru Rapid București, FC Botoșani, Popești Leordeni, Onisilos Sotira (liga 2 Cipru), Turris Oltul Turnu Măgurele, Dacia Unirea Brăila.

Surse din anturajul clubului băimărean ne spun că âine mai sosesc doi fotbaliști și sunt șanse mari ca aceștia să semneze cu echipa antrenată de Ciprian Danciu. este vorba despre un jucător columbian, care evolează pe postul de fundaș central și un fotbalist din Coasta de Fildeș, pe postul de mijlocaș central. Numele lor, sunt deocamdată ținute la secret, dar sunt șanse ca ei să fie prezentați pe pagina oficială de facebook a clubului, așa cum am fost obișnuiți în ultimii ani! 

Sursa foto: facebook CS Minaur fotbal 

Lasă un răspuns

Top