You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 Adrian Iencsi: „E o adevărată provocare pentru mine!” SCM Zalău-CSM Sighetu Marmației 4-0 (0-0) VIDEO

LIGA 3 Adrian Iencsi: „E o adevărată provocare pentru mine!” SCM Zalău-CSM Sighetu Marmației 4-0 (0-0) VIDEO

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Debut cu stângul pentru CSM Sighetu Marmației în prima etapă din C10, la Zalău, împotiva unei echipe cotată drept favorită la calificarea pentru meciurile de baraj, cele care vor da una dintre noile promovate în Liga 2. Elevii antrenați de Adrian Iecsi nu au rezistat decât o repriză la Zalău, dar au practicat un joc tactic bun în primele 45 de minute când nu au oferit prea multe spații elevilor antrenați de Cristian Lupuț. Gazdele s-ar fi putut desprinde pe tabela de marcaj încă din prima repriză dar Liviu Mihai a executat pe lângă poartă un penalty acordat de centralul Narcis Bodocan. Gazdele mai irosesc o dată deschiderea scorului prin Meșter (34), care s-a jucat cu apărarea sigheteană dar nu a reușit să fructifice din poziția de unu la unu cu portarul Bogdan Checicheș. 

După pauză, experimentatul antrenor Cristian Lupuț îl trimite în teren pe Adrian Ster care după numai 5 minute de le reluare reușește să marcheze cu capul din 6 m, în poarta tânărului portar sighetean: 1-0! În min. 61, același Adrian Ster pătrunde în careul de 16 m, puțin lateral dreapta șutează puternic spre poartă, Checicheș respinge, iar Vlad Moraru trimite balonul în poartă majorând diferența pe tabela de marcaj: 2-0. Adrian Ster avea să facă dubla, în min. 83, după o centrare pe jos de pe partea dreaptă de la Raul Stanciu, atacantul zălăuan îndeplinind o simplă formalitate trimițand în plasă și ridicând scorul la 3-0. Pe finalul partidei, în min. 90+2, Raul Stanciu își demonstrează calitățile și trimite un șut imparabil de la 35 m direct în vinclul porții sighetene stabilind scorul final: 4-0!

După conflictele din această vară de la CSM Sighetu Marmației, reunirea cu întârziere a lotului, destul de slab numeric, oaspeții au avut pe bancă doar 3 rezerve și portarul de rezervă, se anunță a fi un sezon extrem de dificil pentru elevii antrenați de Adrian Iencsi, un antrenor profesionist și priceput, a cărui desen tactic l-am recunoscut încă de la primul meci. Se poate spune că sighetenii au avut și ghinion jucând în prima etapă la Zalău cu SCM, una dintre favoritele la câștigarea seriei, o serie extrem de grea și echilibrată, poate cea mai puternică serie din Liga 3. În orice caz, CSM Sighetu Marmației are nevoie de susținere totală din partea iubitorilor de fotbal din Sighet, în încercarea lor de a reseta fotbalul de la poalele Solovanului.

Adrian Iencsi – antrenor CSM Sighetu Marmației, în exclusivitate pentru BaiaMare Sport:

Cristian Lupuț – antrenor SCM Zalău, în exclusivitate pentru BaiaMare Sport:

LIGA 3, SERIA 10

ETAPA 1

SCM ZALĂU – CSM SIGHETU MARMAȚIEI 4-0 (0-0)

Stadion Municipal Zalău

Spectatori: cca 800

Au marcat: Adrian Ster (50, 83), Vlad Moraru (61), raul Stanciu 90+2)

Cartonașe galbene: Alexandru Cherecheș, Sergiu Pop, Ionuț Sălăjean, respectiv Bogdan Checicheș, Simion Pop

Arbitri: Narcis Bodocan (Cluj Napoca) – centru; Alin Cristian Mureșan (Florești-Cluj), Alin Revnic (Cluj Napoca) – asistenți.

Observatori FRF: Sergiu Neichi (Satu Mare), Melian Nădășan (Țaga-Cluj)

SCM ZALĂU: Marius Aldescu – Ionuț Sălăjean, Cristian Jalbă, Cătălin Ion, Alexandru Cherecheș, Amir Jorza (80 Raul Stanciu), Vlad Moraru (62 Vadim Calugher), Cosmin Meșter (46 Bogdan Minteuan), Liviu Mihai (cpt) Sergiu Pop (80 Mihai Doroftei)., Andrei Banyoi (46 Adrian Ster). Rezerve neutilizate: Bogdan Miron – Răzvan Rotea, Andrei Șumlea, Iustin Ardelean. Antrenori: Cristian Lupuț (principal), Claudiu Cornaci (secund).

CSM SIGHETU MARMAȚIEI: Bogdan Checicheș – Raul Gherman, Dacian Dunca, Andrei Ofrim, Cristian Catrina (90 Gabriel Ardelean), Cristian Ggherasim (cpt) (90 Dan Sorecau), Raul Novoselenszki, Andreas Daivid, Cătălin Tutuța (76 Viorel Pătrăscan), Gheorghe Gondiu, Simion Pop. Rezervă neutilizată: Viorel Trifoi. Antrenor principal: Adrian Iencsi.

Sursa foto: sportulsalajean.ro 

Lasă un răspuns

Top